Har fået ungearbejdsjob

forumspørgsmål

Har fået ungearbejdsjob

forumspørgsmål af
Mark
16 år
Oprettet 9 år 5 måneder siden

Hej alle sammen, jeg vidste slet ikke hvor jeg skulle spørge om dette, men håber jeg må skrive det her. Jeg har lige i går, fået mit første ungdomsjob i Føtex. Det var svært at finde et, jeg havde regnet med at jeg ville få et job fra August, men det er allerede november snart. Så jeg skal starte i uge 45 og jeg glæder mig selvfølgelig, men på den anden side er jeg lidt bekymret. Fordi det er snart jul. Som familie tradition rejser vi altid i jul. Vi har planlagt en rejse fra 16 december til 30 december. Jeg er bane får at blive fyret, fordi jeg kommer til at arbejde 1½ måned, og så spørger jeg allerede om ferie, hvad synes i om det? Jeg er bekymret :(

Kommentarer

Du går til din chef, og så siger du allerede nu, at du skal på ferie dér :) Der plejer ikke at være nogle problemer, bare slap af :)

Kamilla

462

Mange tak @Kamilla. Jeg er også bekymret for en anden ting.
Jeg vil meget gerne lære hvordan det er at arbejde osv.. Men i loven står der at jeg kun må arbejde til tidsrummet 20:00-06:00. Jeg har en arbejdsplan hvor i hverdagen har jeg fri 21:15, har en bus 21:50, og er hjemme lidt efter kl 22:00, og så skal jeg stå op til skole kl 6.00.

473

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program