Har en crush

forumspørgsmål

Har en crush

forumspørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 5 år 11 måneder siden

Hej jeg har de sidste par uger skrevet med en pige on and off, når vi skriver sammen prøvet jeg at få hende til at forstå at jeg er vild med hende, men jeg tror ikke hun kan lide mig så vil gerne finde ud af det uden at ødelægge vores venskab. Hvad skal jeg gøre, hun svare med oftest lange bedskeder og svarer hurtigt!

Kommentarer

Hej dreng på __

Det er rart at være forelsket... (jeg er faktisk selv blevet lidt forelsket i en pige, her på det seneste...) Men det har ikke noget at gøre med dit problem... :)
Nå, til sagen. Jeg har tre mulige forklaringer på, hvorfor hun opfører sig, som om hun ikke kan lide dig.

1. Hun er genert. Pige er ofte meget generte, eller de kan godt være lidt generte, derfor er det altid en god ide, at de kender/eller stoler på en sådan rimelig meget, før man hentyder til affektion for hinanden (undskyld for de gammeldags ord...)

2. Hun kan godt lide dig, men hun har en 'tradition' med, at drengen skal spørge i.f.t. kærlighed. (Ja, jeg ved godt at det måske lyder lidt specielt, men sådan er det altså).

3. Hun er ikke vildt interesseret, men det kan godt kan være hun kommer til at blive det! Du skal bare gøre en indsats og vise at du virkelig ville hjælpe/være der for hende.

Jeg håber at mine svar kan hjælpe.
Jeg har ikke den store erfaring med kærlighed selv... (jeg er ret så genert, hvis jeg selv skal sige det) så vær sød, ikke at kritisere hvis jeg siger noget forkert eller andet.

Held og Lykke
Dreng på 12

365

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program