Endelig fandt jeg en sød dreng.. men det gik galt igen:(

forumspørgsmål

Endelig fandt jeg en sød dreng.. men det gik galt igen:(

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 8 år 9 måneder siden

Hej.... i; endelig finder jeg en dreng som jeg godt kan lide og han kunne også godt lide mig i;

vi skrev næsten sammen hver dag og vi havde tænkt os at hænge ud en dag osv..

jeg følte at jeg endelig havde fundet en sød dreng i; men så fucker det hele op da jeg får af vide af en af mine drenge venner at han har sagt til ham at jeg sendte frække smser til ham osv- og det blev jeg chokeret over og da jeg spurgte ham sagde han "nej har ikke sagt det"

og nu har jeg slettet alt kontakt til ham og prøver at glemme ham

er det forket gjort af mig? i;

 

Kommentarer

Hey. jeg kan slet ikke forstå det. som du siger: du har endelig fundet en sød dreng hvor kærligheden er gengældt osv. og så 'fucker' du det hele op fordi du har fået afvide af en at han har sagt du sender frække beskeder ? for det første: er det ikke ligemeget? der er da ikke noget galt i at sende søde/frække beskeder til sin ven, medmindre han lyver, eller føler det upassende. for det andet: jeg kan ikke engang se hvad din 'nye' drengeven har gjort? altså.. prøv at se det fra hans side af: han har fået en pigeven. ligepludselig spørger pigen ham, om det er rigtigt han har sagt det og det, og det har han ikke er er da også ærlig og siger at det har han ikke. men allievel - på trods af hans ærlighed, så vender du ham ryggen til? og så kommer du tilbage, men det er måske forsent? for tænk hvis han bare siger at du sårede ham og ikke vil være venner med dig?

man kan også sige HVIS han HAR sagt det til ham der drengen at du har sendt frække beskeder, kan du så ikke bare sige at det er ikke rigtigt, og han skal stoppe med det? husk, et rygte er usandt til det er bevist. :) håber du kunne bruge det!

hilsen B)

180

Så sandt som sagt i det andet svar du har fået - drop ikke kontakten pga. det, snak med ham om det og find ud af sandheden. taler han sandt er det jo godt, gør han ikke, så sig han skal lade vær. Sværere behøver det ikke at være. man skal ikke lade sig slå ud af små ting, de bliver kun større hen ad vejen. Så snak med ham (;

187

jeg syntes af du ikke skal tænke på ham, han spreder et rygte som en anden person ikke vil have også er det hans skyld som man kan kalde det, måske elsker han dig og du elsker ham stadig men jeg ved det bliver for meget hvis man spreder et rygte om en som sagt.

 

-rigtig gjordt af dig  -   ImCo - Gn

182

Jeg har mange søde drengevenner fra kBh, da min irl-kæreste bor der, og det er hans klassekamerater jeg snakker med over internettet. Men i starten, var det samme sket for mig. Men jeg synes det lyder som om du gik lidt i panik. Hvilket jeg forstår, men jeg synes du skal snakke med ham, og forklare ham hvordan det enlig gik til. Din handling var hverken rigtig eller forkert. Lad mig uddybe:

- rigtig; fordi drengen du kan li' og som føler det omvendte, kan have gjort det samme mod dig, og så ville du nok ik have chance for at kunne tale med ham

- forkert; fordi at han "har krav" på at vide hvad der sker, da han er indblandet.

:Løsning: Snak med ham, og forklar hvordan det rigtig er mellem jer to.

Tanker; Angel :)

178

Jeg har også haft det sammen problem. MIg og Lund skrev søde beskeder til hinanden og vi kunne også godt lig hinanden. Vi havde mange hemmeligheder men en dag da jeg skulle til fodbold afslutning var hans bedste ven der sammen med hans kæreste. Han spørg mig om jeg godt kan lig Lund. Jeg var stille i lidt til men jeg er så dum at jeg siger ja. Og at Lund også kan lig mig, men jeg siger at han ikke må sige det Lund. Og når man er bedste venner siger man jo alting til hinanden. Så det gjorde han. Jeg var der ikke da han sagde det til Lund. Men siden den da kunne Lund ikke lig mig mere. Jeg tænker stadig på ham men jeg prøver at få ham ud af mit hoved. (Det har jeg fået gjordt)

Hilsen: Hende der gerne hjælper folk

147

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program