Debat om et forhold

forumspørgsmål

Debat om et forhold

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 9 år 6 måneder siden

Hej Guys (:

 

Fik lige lyst til at debatere emnet: forhold!

Hvad er et forhold for dig?

Alle forhold har nogle "uskrevne regler", få eller mange - hvad er de "uskrevne regler" for dig?

Hvad er dit krav til en kæreste?

Hvor jaloux er det okay at være?

Hvordan skal man håndtere jalousi?

Hvordan skal man håndtere et skænderi?

Hvornår har din kæreste nået grænsen, så det ender med du slår op?

Hvad mener du er sundt for et forhold?

Hvornår synes du en kæreste bliver for krævende?

Er du god til at sige fra? Hvis, hvordan?

Hvordan bliver man ved at beholde gnisten i et forhold?

Hvordan prioriterer du din kæreste i forhold til andre ting/venner?

Hvad kan en kæreste gøre dig vred ved?

Hvad kan en kæreste gøre dig glad ved?

Hvordan vil du beskrive forskellen på en kæreste og alle andre mennesker?

Hvad er det bedste ved et forhold?

 

Svar gerne på så mange du gider, og del det med andre. :D

 

Kommentarer

Hej. Puha, det var mange spørsmål, jeg vil prøve at svarer på de fleste.

Man kan ikke sige at det ikke er okay at være jaloux. det er bare et tegn på man elsker ens partner rigtig rigtig højt, men jalouxi kan også være en rigtig grim ting hvis man begynder at 'Gøre noget ved det'. dvs. fx. skriver grimme ting til ham/hende man er jaloux på osv. men man kan ikke gøre for man er jaloux. og derfor syntes jeg man skal være blid når man taler med sin kæreste om jalouxi, fordi for det første vil man jo nok blive lidt sur hvis man bliver beskylt det men ikke er det. for det andet er jalouxi en "Forholds dræber". når først emnet jalouxi er inde i et forhold er det rigtig svært, at ligesom "Blive gode venner" igen.

 

Jeg har en usynlig grænse i mit hovede hvornår det er tid til at sige byebye, til kæresten. men når først han er begyndt at lyve/svigte o.l har jeg en meget kort "lunte" så skal der ikke så meget til, fordi det er et meget vigtigt slags krav at han viser respekt.

det er svært at sige hvordan man beholder gnisten i et forhold. rigtig RIGTIG svært spørsmål, men jeg tror ikke altid det er noget man selv kan gøre for. ligesom når man bliver forelsket. man kan syntes drengen er lækker men lige pludselig er man forelsket og det er jo ikke noget vi selv vælger vel? så jeg tror heller ikke vi kan "Vælge om vi stadig er forelskede". you know?;)

Jeg syntes det er vildt vigtigt at man SKAL have tid til at se vennerne. - det er okay hvis det ikke bliver så meget som før man fik kæresten, men det skal heller ikke være sådan at når man er blevet dumpet og kommer tilbage, så har ens venner/veninder >>Droppet<< én.

der er mange ting der er det bedste ved et forhold. det er ikke kun én ting. det er småting som f.eks. at vågne op til en besked hvor der står "Godmorgen<3", man har altid en at kysse/kramme og gå romantiske spadserture med. en man kan stole på, én der får én til at grine.

Håber det var svar nok?;) Hilsen B) aka Lou.

 

235

Interessant :D tak for svaret. og jeg er meget enig i de ting du siger! (:

243

Lad mig se..

 • Et forhold for mig, er to mennesker der har kendt hinanden, som kan li' og stoler på hianden, det behøver for mig ik være sådn, men det ville være en fordel, med fælles meninger m.m
 • uskrevne regler, min kæreste skal behandle mig med respekt, han behøver ikke ligge på knæ og kysse mine fødder, og ligge rosenblade på fortorvet/gulvet når jeg går der, men respekt. Han skal (underligt nok?) være mig tro, og han skal behandle mig ordentligt(er der flere, skriver jeg det hurtigt tilbage)
 • Han skal have følelser for mig, han skal ik udnytte mine følelser for ham, han skal være mig tro, og ellers bare lade mig vide han elsker mig(mere så skriver jeg)
 • Jeg ved ik hvor meget jaloux det er okay at være, men jeg ville tage det som en kompliment hvis nogen var jaloux i forhold til min kæreste havde mig, 'Jalousi er ik angsten for at dele, men angsten for at miste' som man siger-på den anden side, er der jo folk der har begået mord i jalousi, og det er at gå over stregen!
 • Jeg har været jaloux? på min kærestes 'veninde' som flirtede med ham, og jeg har aldrig haft selvtillid, så jeg tænkte "han dropper mig SÅ sikkert!" men jeg tror det bedste er at tale med sin kæreste, og så må han/hun snakke med personen om det, og så må kæresten være lidt ekstra sød overfor Eén, for at lade en selv vide, han/hun elsker dig
 • Man skal først og fremmest lade være med at hidse sig op, selvom det er svært, kommer der ik noget ud af at puste sig op overfor sin kæreste, det er disrespekt, man skal snakke sammen, og sige præcis hvad man mener om sagen, og når kæresten har sagt sit, kan man, hvor svært det er, sætte sig ind i hvordan han/hun har det.
 • Svært! eehh, han nåede grænsen da., han lod som om jeg ik fandtes fordi han havde noget han ik kunne sige, det syns jeg er rigtigt sødt! men det var stadig irriterende. Men når han rigtig når grænsen, så er det fordi han flirter åbent med en anden, for sjov måske.
 • Når man elsker hinanden og viser det åbent, i stedet for at være pinligt berørt over sin kæreste, så elsker man ik personen nok..
 • Når jeg (hvis det havde sket) Ik må hilse på en ven. Bare fordi han er dreng. Men så betyder det måske, at han ik føler jeg gør min opgave godt nok, og så skal han vide, jeg elsker ham overalt.
 • Det kommer an på hvilke ting man siger fra? Hvis det er snav eller noget der bare er over min grænse, så siger jeg til ham, at jeg syns jeg er for ung til det, og at jeg ik føler mig klar
 • Jeg får gnisten op når vi laver noget sensuelt sammen ;ii der er nogle der får gnisten ved sex med kæresten i stedet, jeg hælder til nummer 1
 • deet er jeg ik sikker på jeg ved/kan forklare?..
 • Ved at lyve overfor mig, lyver han, kan jeg ik stole på ham.
 • Ved at fortælle om sine følelser for mig, det er altid dejligt for en pige at vide hun er elsket
 • Tænker du ved familie eller venner? Altså familie, der er han en jeg har andre følelser for, end min familie, self. kan man ogs lave andre ting sammen med ham, og venner er personer, der knytter bånd, som har samme meninger, og samme personlighed, der er bare andre følelser i et tæt venskab, med familien og ham. Men de er lige stærke.
 • At have en person, der vækker andre følelser i dig, som du elsker, og som elsker dig, og som ser dig i et andet lys end din familie og dine venner gør.

    Der er meget at læse! ;b håber du kunne bruge svaret, ellers må du meget gerne skrive, hilsner; Angel

213

Nårh ja, det havde jeg selfølgelig glemt, kloge mig.:

Normal
0
21

MicrosoftInternetExplorer4

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:"Tabel - Normal";
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-parent:"";
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin:0cm;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:10.0pt;
font-family:"Times New Roman";}

Det ikke svært, at finde en som du kan være sammen med en gang, en periode eller en stund .. Kunsten ligger i, at finde den du vil vågne op ved siden af resten af dit liv.

 

267

Hej igen (:

er enig i de fleste ting angel skriver, men dog (jeg citere): "Det ikke svært, at finde en som du kan være sammen med en gang, en periode eller en stund .. Kunsten ligger i, at finde den du vil vågne op ved siden af resten af dit liv." - okayokay, relaaaaaax! nu ved jeg ikke hvor gammel du er, men helt ærligt.. resten af ens liv? det er som taget ud fra dirty dancing.. i'm sorry, men det der >>til døden os skiller<< og blablablabla... ej, self. er det rart at leve med en man elsker osv. men man behøves sgu da ikke finde den når man er, like.. 14? jeg mener helt klart det faktisk er sundt at have mange forhold. ihvertfald som ung, så man finder ud af hvad man godt kan lide, og hvad der er vigtigt for en i et forhold.  MEN hvis jeg skal sige noget positivt, så hvis du mener at kunsten er der når man bliver ældre, så okay.. ;)

 

314

Jaér okay, B) ik lige 14.. Tror jeg de fleste syns. Og den kan da være taget ud fra dirty dancing, hvis det er. For det er noget min venindes søster fandt på.
For mig er det bare, det eller intet.?
Jeg tror de fleste har det sådn, da nogle nægter sig kæreste til de er.. what, 25?

Og sundt at have mange forhold, måske, men jeg tror bare på at hvis man kender sig selv. Så ved man også svaret.

Så måske ligger din(og andres, helt sikkert) mening ved at det er sundt med mange forhold og alt det. Jeg, og mange andre, mener at det er det vigtigste at finde den rigtige, selvom man er 14.

Går du ind på debatten der hedder 'at flytte hjemmefra og blive advokat' - kan du se jeg har skrevet min alder, da jeg tvivler på hvorvidt pædofiler kan finde flere oplysninger om mig end det jeg selv skriver. Jeg gør det lettere og skriver bare at jeg er 12? hvis det har interasse?

270

 Hvad er et forhold for dig?
Et forhold for mig, er når to der elsker hinanden er sammen, de har det godt, og de stoler på hinanden.

Alle forhold har nogle "uskrevne regler", få eller mange - hvad er de "uskrevne regler" for dig?
Jeg er ikke helt sikker på, at jeg forstår spørgsmålet. Det er vel forskelligt hvem, man er kærester med. Men grundlæggende, så tror jeg bare, at han skal gide at hører på mig, selv når jeg er ked af det. 

Hvad er dit krav til en kæreste?
At han stoler på mig! Jeg hader fyre, der siger, at de stoler på én, men at de ikke stoler på ens venner. Det er det samme, som at sige, at han ikke stoler på mig, eller mine valg i livet, og det kan jeg ikke bruge til en skid.

Hvor jaloux er det okay at være?
Det er OK. at være jaloux engang imellem, men kun hvis der er grund til det. Der er ingen grund til at gå og lede efter fejl, for hvis man gør for meget krav på én person, så vil personen søge væk. Så hvis man er jaloux, så kan man ødelægge mange ting.

Hvordan skal man håndtere jalousi?
Hvis det er i en slem grad, bør man ikke indgå sig i et forhold. Da det kan blive voldeligt. Man bør derimod søge hjælp hos en psykolog , da jalousi er = bange for at miste. Og ikke stoler på sig selv, og man kan ikke stole på en anden, hvis man ikke stoler på sig selv. Man kan heller ikke have et forhold, hvis man ikke viser sin partner tillid.

Hvordan skal man håndtere et skænderi?
Det kommer an på situationen.

Hvornår har din kæreste nået grænsen, så det ender med du slår op?
Hvis han er utro. Og det er lige meget, i hvilken grad han er det. Om det så er et kys, det er jeg ligeglad med. Det er et brud på tilliden.

Hvad mener du er sundt for et forhold?
Hvis man har det godt sammen, kan lide hinanden, men stadig kan give slip på hinanden.

Hvornår synes du en kæreste bliver for krævende?
Hvis han stiller krav til, hvem jeg skal være sammen med.
Hvis han siger, at jeg ikke må tage i byen uden ham.
Generelt bare, hvis han gør krav på mig. Så snart en fyr stiller krav til, at jeg ikke må dit og jeg ikke må dat, vil han styre mit liv. Og det bryder jeg mig bestemt ikke om.

Er du god til at sige fra? Hvis, hvordan?
Det er jeg. det er svært at sige hvordan, men fyren for da at vide, hvis der er noget, jeg ikke bryder mig om, det forventer jeg også af ham, at han fortæller mig, hvis jeg gør noget han ikke bryder sig om.

Hvordan bliver man ved at beholde gnisten i et forhold?
Det ved jeg ikke.

Hvordan prioriterer du din kæreste i forhold til andre ting/venner?
Jeg er nok lidt slem til at prioritere min kæreste først. Også derfor, at mine forhold ikke har varet længere end de har (Mit længste var dog 1 år, men jeg tror at hvis vi havde givet hinanden mere frihed til venner/familie, så var vi helt klart fortsat)

Hvad kan en kæreste gøre dig vred ved?
stille krav.

Hvad kan en kæreste gøre dig glad ved?
give mig frihed og tryghed.

Hvordan vil du beskrive forskellen på en kæreste og alle andre mennesker?
???

Hvad er det bedste ved et forhold?
at man kan lide hinanden/stoler på hinanden

304

Tak for svarene !! '(;

 

Tingene her er ikke rigtig til debat, heller ikke hvad angår alder eller mange eller få kærester, for alt er forskelligt fra person til person (; man har forskellige behov og det er en vigtig ting at acceptere og huske i livet!

er kun 17½, men det er en ting jeg ved 100% (;

306

jeg forstår ikke hvad du mener angel, og jeg er ligeglad med din alder? som sagt, alle har forskillige meninger, og jeg syntes faktisk den her debat er ved at køre lidt død, så skal vi ikke bare acceptere at du tror på det der 'den-eneste-ene-halløjsa' og jeg ikke gør. :-)

 

269

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program