Dilemma... Skal/Skal ikke...

forumspørgsmål

Dilemma... Skal/Skal ikke...

forumspørgsmål af
VaelteJuice
Oprettet 10 år 6 måneder siden

Hej alle sammen :P Jeg har et kæmpe problem, syntes jeg selv. Jeg har en kæreste, og vi har været sammen i snart 2 år. Jeg har en ekstrem god ven, vi har kendt hinanden i 6 uger. Min kæreste er ved at blive kedelig, har jeg indset. Han vil stort set kun være hjemme ved ham og så spille computer eller æde chips. Han brokker sig, når hans mor eller far beder ham hjælpe med noget og er tit hissig hvis hans computerspil driller. Når man spørger ham hvad vi skal lave, så siger han bare spille computer eller gå i seng (Sove). Det syntes jeg er møg træls. Vi har her på det sidste (½ års tid) begyndt at være mere sexuelle med hinanden, men aldrig haft sex. Jeg vil gerne, men det bliver aldrig til andet end at røre og jeg vil ikke være den eneste til at tage initiativ. Nå vi skal være oppe ved mig, kommer han altid kl. 20 fredagaften og hjem søndag kl. 12, det virker som om han ikke gider være ved mig og hvis vi skal til noget hos mig, gider han ikke eller prøver med en dårlig undskyldning. Min super gode ven og mig har fået et total godt forhold til hinanden, men det føles, som om man godt kunne tage den et skridt videre, men det vil sikkert ødelægge vores vendskab. Han er super fantastisk og er total vilde med mine forældre i modsætning til min kæreste. Jeg syntes det er et kæmpe problem, for hvis jeg slår op med min kæreste, bliver det noget bøvl med forældrene (Både mine og hans) og mellem os og hvis jeg så lader det gå lidt tid og så kommer sammen med min ven, og det så går galt, står jeg helt alene tilbage. Er super forvirret. Min kæreste gider næsten ikke lave noget uden for hans bopæl og min ven vil bare en hel del, så som biograf og være sammen med andre kammerrater. Så nu vil jeg gerne hører nogle meninger både fra piger og drenge og gerne voksne hvis det skulle være :)

Kommentarer

Det er mig der har skrevet indlæget. Jeg er en pige på 17 år :)

713

Hej med dig

Jeg vil nok foreslå, at du forsøger at fortælle ham hvad du føler er træls ved hans opførsel. Jeg går ud fra at i vel stadig elsker hinanden, og at han fortsat vil gøre alt for dig. Så jeg tænker at hvis du konfronterer ham, vil han helt sikkert tage til overvejelse hvad han burde gøre, ellers elsker han dig simpelthen ikke nok, og det kunne du jo også spørge ham om.

Man kan sagtens have en god ven man kan gå i biffen med, være sammen med etc etc, uden at det betyder noget mere end det, det tror jeg også sagtens din kæreste vil kunne forstå, medmindre han er af den jaloux type.

656

Hej :P

Jeg tror bestemt han er den jaloux type, fordi her den anden dag, hvor vi var sammen hjemme ved ham, var vi ved at snakke om, hvad vi havde lavet i løbet af dagen, og han sagde han havde været på sunset med en kammerart, jeg sagde det lød hyggeligt, så sagde jeg at jeg havde været på mc. D. Med ham min ven og med en anden veninde. så kom min kærestes far og sagde for sjov: "ham C. kan hvis godt lide dig var?" Så sagde min kæreste: " det skulle han ikke prøve på at kunne..." han blev sådan mega sur.... Det er helt vildt underligt, for han må gerne sankke om alle hans venner og tøser i hans klasse :) (der er 2 piger i hans klasse, da han er IT-nørd) :P

631

Okay, men det kunne også være han sagde det for sjov.
Men jeg synes ihvertfald du skulle konfrontere ham med problemet og høre ham ad, fortæl hvad du er træt af, og du kunne jo også spørge ham om du-ved-hvad. Hvis ikke han har tænkt sig at gøre noget ved det, må du overveje om du fortsat vil være kæreste med ham.

667

Okay tak, det lyder godt :P Tak ;)

669

Synes bestemt du skal slå op. Din kæreste lyder barnlig. Tænk når i flyttet sammen, vil du så gå og rydde op efter ham og servicere ham? Synes du skal vente med at komme sammen med din ven, til du er sikker på hvad du føler. Følg dit hjerte og det kan ikke gå helt galt

656

Hej :D
Tak for din mening :P du har ret, han ryder næsten aldrig op og han gider ikke vaske op næste (deres opvasker er i stykker, og hans mor har sagt, at hun gerne vil vaske op på gammeldags måde) ;)

626

Jeg ville hvert fald blive træt af sådan en sofa-kartoffel :-)

632

Ja, det er jeg også blevet med tiden :) Vil bare gerne finde en pæn måde at slutte det på :)

672

Der er vel ikke andet at gøre end bare at sige det. Han bliver nok ked af det lige meget hvad.
Held og lykke

699

Ja, du har ret, prøver man at sige sandheden som den er bliver han sur og ked af det, men gemmer man det, og slår op uden at havde fortalt hvad grunden var, bliver han nok også sur og ked af det :)
Tak for di svar :)

603

Du skal da slå op med ham hurtigst muligt. Efter hvad du fortæller er han da et stort fjols. Dine forældre og venner vil da helt sikkert støtte dig efter brudet med nørden.

739

Tak, ja det har jeg også meget lyst til at gøre :P Vi bare finde den rigtige måde. Kan jeg godt slå op med ham og så sige at jeg gerne vil fokusere 110% på min uddannelse, og at jeg ikke er klar til et forhold, nu hvor jeg flytter 100 km. væk (vejle) ?? Skal gå i skole der i stedet for Randers. :)

699

Ja det er da et rigtig godt svar. De 100 km. afstand kan han da også godt forstå duer ik.

672

Ja, det håber jeg. Og hvis vi så kom sammen når jeg flytter, ville han sikkert ikke have tid til at komme til vejle og besøge mig, mere en højst nødvendig. :)

686

Det her handler ikke om argumenter for og imod. Min ekskæreste var meget sød, sjov og respektfuld, men det handlede simpelthen om, at jeg ikke elskede ham længere. Om du stadig elsker ham, kan ingen andre end du selv føle. At du bliver træt af ham kan både betyde, at din forelskelse måske falmer, eller at du elsker ham så meget, at det frustrerer dig, fordi du så gerne vil ham. At du begynder at få følelser for din ven og ville ham mere end din kæreste kunne for mig godt se ud, som om du egentlig har lyst til at være sammen med din kæreste. Og i den her situation er det rigtige at fjerne ALLE ANDRE fra dit sind og udelukkende se på og føle dit og hans forhold. Det med familien er irellevant, og det skal nok ordne sig,. Held og lykke :)

702

Ja, min kærlighed til min kæreste er falmet... Jeg vil fokusere på min uddannelse og være mig selv for nogen tid. Har snakket med mine forældre, og de var positive og støttede 110% op om det med min kæreste, det med min ven, ville jeg ikke fortælle :P

734

Godt for dig! Er glad for, at du endelig har fundet ud af det :)

700

Jeg har slået op med min kæreste face to face og han tog det overraskende pænt. Vi er blevet enig om at vi stadig er venner og bærer ikke nag, men starten kan være svær. Han kunne godt selv se det var ved at gå galt :)

634

Hej Vaeltejuice!

Det var godt at høre, at det endte godt alligevel, selvom det var svært for dig :)
Hvordan går det med ham den nye fyr du snakkede om, har du fået snakket lidt mere med ham?

Nudisten

693

Ja, det går stille og rolig, fokuserer mest på min uddannelse :D

675

Okay :-)
Sku da bare lige høre om du var 'kommet længere' med ham, hvis du forstå :-)

646

Ja jeg er, men har lavet et nyt opslag her inde, som du rigtig gerne må læse :( :)
http://cyberhus.dk/debat/teenageliv/puha-skal-skal-ikke

724

Er glad for at det hele gik godt :-)

659

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program