Hjælp

brevkassespørgsmål

Hjælp

brevkassespørgsmål af
Anonym
11 år
Oprettet 12 år 3 måneder siden

Hejsa vi har jo idræt i skolen og jeg har intet imod det men jeg hadder bare når vi skal i bad bag efter. Alså af alle pigerne i min klasse er jeg nok en af det eneste der er begyndt af få hår alle steder. Og så har jeg også nogle af det største bryser. I min klasse mobber vi ikke hinanden så jeg bliver ikke drillet med det men jeg syns det er pimelidt Knus Mig!

Svar: 

Hej med dig,

Jeg kan godt forstå, at du ikke syntes det er sjovt, når du er den eneste af pigerne i klassen, der er ved at få hår alle steder og en af dem med de største bryster.

Jeg kan godt forstå, hvis du synes det er lidt pinligt, hvis de andre feks kigger. Men du skal vide at det er helt naturligt at ens krop udvikler og forandrer sig i din alder. Nogle piger får hår og bryster tidligt, andre får det først lidt senere. Det kan godt være lidt svært at være en af dem, der får det først, fordi man bliver lagt mærke til. Der er desværre ikke så meget at gøre ved det.
De andre piger skal nok udvikle sig også, og på et tidspunkt vil det være helt naturligt, fordi I alle ser ens ud igen. 

Jeg er glad for at høre, at I ikke mobber hinanden i din klasse. Det må være dejligt, at gå i en klasse, hvor man ikke mobber hinanden. Især nu, hvor I har en alder, hvor jeres kroppe forandrer sig meget. Jeg håber at nogle af de andre piger snart begynder at udvikle sig, så du ikke er den eneste.

Hvis de andre piger i klassen kigger lidt, så er det med måske fordi de syntes at det er spændende. Og deres tur skal nok komme meget snart. 

Skriv endelig igen, hvis du har flere tanker, som du vil dele :)

Mange hilsner fra Lene

 

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program