Min veninde

brevkassespørgsmål

Min veninde

brevkassespørgsmål af
Anonym
12 år
Oprettet 10 år 3 måneder siden

Hej

Nogle gange kan min veninde godt finde få at røre ved mine bryster fx. tager hun alle fingrende og starter ved udkanten af brystet og køre ind mod brystvorten altså uden på tøjet. Jeg har for første gang idag sagt noget til hende jeg sagde at hun skulle stoppe det. Men hun sagde bare nønønønøh.

Skal jeg sige det til min mor eller skal jeg lade hende være og være sammen med nogle andre?

Hilsen xXSigneXx

Ps. Hun har ikke selv fået "RIGTIGE" bryster endnu hun er bare buttet og har små fedtklumber

Svar: 

Hej Signe

Det er godt at du skriver til brevkassen når du bliver lidt i tvivl om hvad du skal gøre i forhold til din veninde og det her med at hun rører ved dig.

Jeg synes at det er rigtig flot at du har sagt fra over for hende og fortalt hende at du ikke vil have at hun rører ved dig. Dine bryster er dine og du bestemmer hvem der skal røre ved dem. Hvis du ikke har lyst til at din veninde gør det, er det vigtigt at sige nej til det. Selvom hun sagde nønønøh, så tror jeg nu alligevel godt at hun forstod at du ikke vil have at hun gør det mere. Det kan være at hun bare blev lidt flov over det, og derfor reagerede ved at sige sådan istedet for undskyld. Hvis hun bliver ved med at gøre det, selvom du har sagt at du ikke vil have det, så synes jeg godt at du kan snakke med din lærer eller din mor om det. Det er ikke sikkert at de kan gøre noget ved det, men nogengange kan det være rart at snakke om det og så kan det på den måde fylde lidt mindre indeni en.

Hvis du bliver rigtig træt af hende, så synes jeg også at det er helt i orden at lade være med at snakke med hende i et stykke tid. Det kan være at du skal snakke med nogle af de andre piger i din klasse og på den måde holde en pause fra hende og så kan det jo være at I begynder at snakke sammen senere igen.

Jeg håber du fik svar på dit spørgsmål og at din veninde snart stopper med at røre ved dig.

Venlig hilsen Marianne

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program