Begynder jeg at få følelser for min gode ven?

forumspørgsmål

Begynder jeg at få følelser for min gode ven?

forumspørgsmål af
Jonathan
18 år
Oprettet 3 måneder 6 dage siden

Hej Forum

Jeg er en dreng på 18 år i 2.g.

Jeg har for nylig kunne mærke at jeg begyndte at føle mere og mere for en af mine gode venner i min klasse. Vi har altid snakket godt sammen, men især de seneste par måneder har det udviklet sig meget, da vi er i en lille vennegruppe med 3 andre fra vores skole. Nu laver vi alle noget sammen cirka en gang om ugen hvor vi ofte også sover sammen. 

Nogle gange er det også kun os to og en anden, og så kan det være at den anden ikke lige kunne sove der, så det endte med at det kun var os to. Vi hyggede os stadig rigtig meget om aftenen og næste morgen, og det viste også bare at jeg virkelig fungerer med den her pige!

Vi har nok sovet sammen 4-5 gange over de sidste par uger, når vi har lavet noget allesammen, og vi sover altid i seng sammen, hvilket ofte er rent tilfædligt, eller fordi vi faktisk kun har været 3 de sidste mange gange, og så er der en som hellere vil lægge alene. Vi plejer at se film hvor vi godt kan ligge lidt tæt og putte en smule, men om natten er der ikke rigtig noget der (prøver så heller ikke på det). Det skal også siges at hun ikke er en super kærlig person, men er også klar over at hun ikke nusser enhver ven osv. Vi snakker virkelig meget sammen her for tiden og laver hele tiden planer med de andre. Vi smiler også bare rigtig ofte til hinanden og syntes virkelig hun er sød! Kan mærke det har ramt mig meget det med personligheden, idet at det ikke lige var en pige jeg lagde mærke til med det samme i vores klasse, men hun er da flot og så er kemien der bare. Vi har også aftalt at se Prison Break sammen, da ingen af os har set det, og vi vil derfor være sammen en gang om ugen for at se det. 

Men nu ved jeg så ikke rigtig hvad jeg skal gøre! Det har først virkeligt ramt mig efter weekenden da vi var sammen storstet hele weekenden, og nu kan jeg bare mærke jeg savner at være sammen med hende, og måske også bare det at have en kæreste (som jeg aldrig har prøvet før)

Men hvordan går jeg fra det vi har nu, til det jeg ønsker? Vil aldrig ødelægge vores venskab, da det også ville ødelægge vores gruppe, og hun er bare ikke en pige som viser sine følelser, så det er meget svært det her!

Håber i vil hjælpe!!!

Mvh J

160

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program