fra anoreksi til overspisning

forumspørgsmål

fra anoreksi til overspisning

forumspørgsmål af
christina
16 år
Oprettet 3 år 3 dage siden

hejsa.

jeg har "kun" kæmpet med anoreksi i et halvt år. er heldigvis kommet over det igen hurtigere end hvad andre anorektikere, har læst frem og tilbage med nogle kæmper med det i flere år, og taber sig vanvittgt meget. jeg tabte mig "kun" 8 kg på det halve år.

det var rigtig hårdt i starten da jeg skulle begynde at spise normalt og mange kalorier osv.. det kan ikke beskrives hvor svært det er men nu her vejere jeg 52-53 kg, 1 kg fra min oprigtige vægt. 

Men jeg begyndte at spise meget mad fra dag til dag. D. 15/4 spise jeg under 250 kalcioler på en dag, dagen efter d. 16 spise jeg nærmest konstant. jeg tænkte overhovedet ikke hvad jeg proppet i munden. jeg kunne spise alt, kunne slet ikke stoppe igen og kunne ikke mærke min mæthedsfornemmelse. jeg tror det hel kom med min mor sagde jeg måtte træne igen når jeg kom op på de 52 kg. Jeg indså at maden skulle bare ned for jeg kunne leve noglelunde normalt igen.

men det jeg vil høre om der er andre der kan relatere til, altså andre der har været igennem en spiseforstyrrelse. At man slet intet spiser og dagen efter til en overspistning. Nu her kan jeg først stoppe når jeg ved der ikke er mere mad tilbage på bordet og kan snildt spise mere efter, der er forfærdeligt. 

jeg føler det har taget overhånd nu, vi snakker ikke om blot 800-1000 kalorier, det er 1800+ jeg kan ikke styrre det og vil ikke snakke med mine forældre omkring det. Er al for bange for de bare tager alt fra mig igen. er så tæt på alt. 

Håber der er nogen der måske har prøvet det samme eller noget lignede

497

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program