Alle er ligeglade med mig..

forumspørgsmål

Alle er ligeglade med mig..

forumspørgsmål af
Pigen1
Oprettet 7 år 11 måneder siden

Har i nogensinde haft den følelse? Ingen spørger ind til jer og spørger hvordan du har det, og de ved godt at du har det lidt svært for tiden?
Føler mig bare virkelig nede for tiden.. er lige blevet droppet.. og det er anden gang af samme fyr.. har prøvet at snakke med mine venner, men de skifter bare hurtigt evne..
Hvad gør du får at blive glad igen?

Kommentarer

Hej :)

Jeg syndes af du skal læse en bog og tænke over hvad der er sket.

178

 Jeg havde det sådan en lang periode. Har det vel stadig sådan til tider. Dog var det ikke en dreng der droppede mig. Jeg droppede vel mig selv. Jeg så ned på mig selv, som så mange andre teenage piger nu gør. Jeg kan fortælle dig hvad du ikke skal gøre. Lad det ikke ramme dig. Lad det ikke komme ind og ødelægge dig. Mit liv er et kæmpe rod kan jeg fortælle dig. Lad ikke den her dreng ramme dig. Det vil gøre ondt de første mange dage, uger og måske måneder, men du vil komme over det. Hold det i tanken. Fortæl dig at han ikke er tårerne værd. Gem dem til glæden. 

Når jeg har brug for at komme væk, så læser jeg. Jeg finder bøger mystiske. Og de gør mig glade. Alt er muligt i bøger. Jeg læser mest fantasy og jeg er helt vild med hvordan du kan læse dig ind i en anden verden. Du kan forlade din egen og forsvinde ind i den her fantastiske verden. - Det er min metode. 

Held og lykke med det. 

177

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program