Affære med en 3.G´er..

forumspørgsmål

Affære med en 3.G´er..

forumspørgsmål af
Anonym123
15 år
Oprettet 3 år 3 måneder siden

Hej, jeg er en pige på 15 år. (Jeg går i 9.klasse) På min skole er der både grundskole og gymnasie.. Det vil sige, at der også er 3.G´ere, og til en fest på skolen gik jeg ind i denne her vildt søde 3.G´er, som hedder Jonas. Efterfølgende fik jeg hans nummer, og vi har skrevet lidt sammen.
Fra cirka 2 måneder siden fik jeg en SMS fra ham midt i timen, hvor der stod: "Mød mig i kopirummet om 5 min". Det gjorde jeg så, og der stod han. Han låste døren efter jeg var gået ind, og begyndte at kysse mig og tage på mig(Det samme gjorde jeg på ham). Jeg syntes ikke, at det føltes forkert, og jeg føler heller ikke, at han gør noget, som jeg ikke har lyst til. Vi har også mødtes et par gange, hvor han har været alene hjemme, og har haft sex..
- Det er nu blevet ret tit, at vi mødes på den måde, og vi kan begge lide hinanden, men vi kan ikke fortælle nogle om det, da han næsten er 19, og jeg er lige blevet 15.
Så spørgsmålet er.. Er det forkert, og burde jeg stoppe det??

Kommentarer

Hvis det ikke føles forkert, og han ikke prøver at udnytte dig, så er det vel fint. Hvis i bare mødes og kun har sex og går igen kunne det godt lide lyde som i er venner med fordele. Men hvis I virkelig godt kan lide hinanden, og mødes også for at snakke og lære hinanden at kende er det nok mere kæreste potentiale. Det skal føles rigtigt og du skal være tryg og sige nej hvis der er noget du ikke vil.

382

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program