er aldrig med til fester

forumspørgsmål

er aldrig med til fester

forumspørgsmål af
anoxx
14 år
Oprettet 2 år 10 måneder siden

Hejsa.
Jeg har ikke rigtig så mange veninder, fordi jeg går på en meget lille skole. Har noget med 4 veninder og er tætte med dem på nogle måde.
Men det er bare det at jeg ser alle andre på min alder tager til fester og drikker. Jeg føler mig bare meget udenfor, fordi jeg aldrig er blevet inviteret til en fest og føler lidt jeg spilder mit liv på at være derhjemme og ikke lave noget.
Hvor mange år var i da i begyndte at tage til fester og drikke?

Kommentarer

Hej søde dig.
Først og fremmest, ro på, ment på den kærligste måde.
Du skal nok nå det! Jeg ved godt at det lige nu føles som om at du er voksen og livet flyver forbi dig, men du har masser af tid, og skal nok nå at opleve det hele.
Nyd i stedet din alder og gør de ting du har lyst til.
Jeg drak først sidste skoledag i 9. Klasse, og jeg er et fuldt velfungerende menneske, som har haft sin del af vilde byture og hede oplevelser. Det kommer :) Bare lad tiden komme af sig selv.
Knus

180

Bare rolig du bliver inviteret til en fest vent bare:) måske du også kunne have nogle venner ude for skolen det var mit råd! Men held og lykke du kommer med til en fest bare vent og se!!

117

Du kan jo spørge dine venner om du må komme med til en fest neste gang der er noget. Du ikke så gammel så er du sikker på, at der er så mange fester med alkohol indblandet? det overasker mig meget. Normalt begynder man at drikke i slutningen af 9. klasse, tror jeg.

Jeg har festet siden jeg var lille (dog først alcoholfester i 9.) men begyndte først at drikke da jeg var 18 og jeg gør det heller ikke så meget nu fordi jeg synes at det er klamt at man forgifter sig selv men jeg synes stadigvæk det er sjovt at gøre en gang imellem.

126

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program