........

forumspørgsmål

........

forumspørgsmål af
......
15 år
Oprettet 1 år 1 måned siden

Kære cyberhus jeg skriver ind fordi jeg har en rigtig dejlig kæreste vi har ikke mødes i nu men skriver og ringes sammen hverdag hvor vi kan se hinanden vi vil begge to gerne mødes og sove sammrn MEN mine forældre ved ikke jeg har en kæreste har fået af vide Af mine forældre de ikke ville have jeg skal sove med nogen dreng før jeg bliver 16-17 år gammel jeg er 15 og min kæreste er 16 år HJÆLP!! Hvad skal jeg / vi gøre ?

Kommentarer

Hej Ano

Jeg har selv erfaring med at skrive og snakke med folk over nettet. Jeg har lært at man skal være MEGET forsigtig, så selvom I har facetimet og snakket sammen skal i mødes et offentligt sted første gang. Angående dine forældre skal du bare snakke med dem om det. hemmeligheder er aldrig en god ide med forældre, så kom ud med det og se hvad der sker. Måske undlad at sige I aldrig har mødtes, da deres reaktion nok vil være meget negativ.
Håber det kan bruges!

Mvh Lærke

24

Det er en helt gal rækkefølge. Man skal ikke starte med at sove med en dreng man ikke har mødt endnu. I skal da først lære hinanden at kende og det gør man først når man er sammen, ikke over nettet. Du kan mødes med ham i biografen eller på burgerbar eller noget. Hvis I så klikker sammen kan I begynde at mødes privat. Hvis man så føler for det kan man begynde at kysse og langsomt begynde at lære hinanden at kende intimt. Det er der jeg er nået til, jeg er pige og 15 år. Jeg er jomfru endnu men langsomt ved at lære hans penis at kende lissom han er ved at lære mine bryster og åbninger at kende. Sove sammen må komme senere. Så du skal ikke ha så travlt. Hilsen Laura

17

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program