Ved ikke hvad min seksualitet er

forumspørgsmål

Ved ikke hvad min seksualitet er

forumspørgsmål af
Blomst
13 år
Oprettet 6 år 5 måneder siden

Hej? Er en pige på 13 som er meget forvirret omkring min seksualitet. Så ville høre om der var nogen der kunne fortælle mig hvordan de fandt ud af det, eller bare nogle gode råd. Tak på forhånd (: -Blomst

Kommentarer

Tænk ikke for meget over det. Hver åben, prøv nogle ting af. Du behøver slet ikke putte dig selv i en 'kasse' og definere dig som en bestemt seksualitet, når ikke du er sikker. Hvis det er fordi du er i tvivl om, hvorvidt du er til piger eller drenge (eller begge dele), så prøv det af (nu er du kun 13, du har hele livet til at finde ud af det, så gør endelig ikke noget du ikke er klar til). Når først du har prøvet det, vil du nok være mere afklaret omkring hvorvidt du synes om det eller ej! :)

300

Da jeg var omkring din alder havde jeg det største crush på en af mine veninder, jeg syntes hun duftede fantastik og jeg havde lyst til at kysse hende. jeg turde ikke sige noget til hende og lige siden har jeg kun haft crushes på drenge. jeg kan nogle gange stadig se på piger og tænke at de ser super godt ud, og er især super vild med bryster. Det jeg prøver på at sige er, at man ikke behøver at vide det. jeg tænker migselv som en der for det meste godt kan lide drenge men at jeg finder piger spændende, det betyder ikke at du skal have det på samme måde. jeg har også hørt at man i putperteten kan være forelsket i det samme køn uden at være homoseksuel på grund af hormonerne i kroppen. du har mange år forude til at lære dig selv bedre at kende! :D

296

Præcis, tænk ikke for meget over det; du behøver ikke at være én af delene, og du behøver heller ikke engang at definere dig som "biseksuel" hvis det heller ikke føles rigtigt. Følelser er følelser, de er komplicerede og man kan ikke altid definere dem eller placere dem i en kategori.

Fra jeg var barn til jeg var 14 år, gik jeg meget efter den "gode gamle" "far-mor-og-børn" drøm, og havde kun tanker om - og crush på fyre, indtil jeg en dag faldt for en pige for første gang. Jeg kom over hende og gik igen tilbage til kun at falde for fyre, og jeg så igen mig selv som en hetero, som bare lige havde haft en enkelt undtagelse som ung, forvirret teenager. Men med tiden har jeg haft flere crushes og endda forelskelser i piger. Jeg er 21 år nu, og det er gået op for mig, at jeg ikke rigtigt har nogen seksualitet, men at jeg falder for forskellige personer, fuldstændig uafhængig af hvilket køn de har; det handler om hvem de er og de ting ved dem, som tiltrækker mig. Vi lever heldigvis i et land, hvor det er helt okay (for de fleste!) at man ikke er helt heteroseksuel og gammeldaws. ;)

290

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program