svar piger!

forumspørgsmål

svar piger!

forumspørgsmål af
Rasmus
Oprettet 11 år 8 måneder siden

Hej allesammen, jeg er 14 og jeg kunne godt tænke mig at have sex, men jeg synes min tissemand er lidt for lille.

Piger hvor meget synes i den skal være i stiv ca? :-D

 

Kommentarer

hej Rasmus:)

først vil jeg gerne sige at vi ikke dømmer på drengen på størrelsen af hans pik, især ikke hvis vi elsker fyren<3 det er rigtig nederen at I mister selvtillid pga. jeres penis, den burde faktisk bare gøre jer stolte hver især:) selvfølgelig går vi lidt op i det(det kan vi dsv ikke komme udenom), men i går vel også op i vores bryster osv. så det syntes vi faktisk er ret fair^^ nu skal du huske at den først stopper med at vokse når du er omkring de 20 år, men jeg vil sige 15 cm er en meget passende længde/størrelse:) (det er på trods af hvad jeg har set og hørt)^^ håber du kunne bruge svaret<3

 

knuzz C

322

Jeg er ligeglad med størrelse, så længe han kan bruge den ;-)

286

OT:

Hvis vi nu siger at ens Tissemand først stopper med at vokse som 20 årig. så dør dem jeg er sammen med sgu da til den tid?

Jeg er 14 og min diller er 21 cm sådan i længen og 16 i omkreds? :o

306

hej igen:)

 

den vokser nødvendigvis ikke i den tid men udvikler sig også en del:) og den er først færdig med at udvikle sig i omkring 20 års alderen:)

du skal ikke være bange for at folk dør, de fleste vil bare tænde på det^^ da jeg var 12 brugte jeg 70C i BH størrelse og tænkte sgu ogs' at jeg ville få bryster som linse kessler i en alder af 15 år:) men nej, hele ens krop tilpasser sig med tiden så det hele passe rsammen:)

 

knuzz C

322

Mads det er din Mave der er 21 og 16....

278

 Vi går faktisk ikke så meget op i, hvor stor den er. Jeg oplever ikke særligt tit at der er nogen, der snakker om størrelsen på andres pik. Hvis du virkelig har en lille pik, skal du bare finde ud af, hvordan du bruger den bedst :) Desuden er der mange piger, der ligesom dig tænker over hvordan deres krop er og måske er mere optaget af det :)
Bare rolig!

318

Omkring de 10-12 cm. Men går generelt ikke SÅ meget op i det ;). Det er ikke størrelsen, men gørelsen.

285

 jeg syntes omkring 14-17 cm det 

306

Tænk på hvor dejligt det er at dele sex med en man elsker. Helt ærligt, er dét så vigtigt hvor stor dén er. Vil hellere have sex med en de er ærlig end en der lyver for at være sej og sexed. Man "af tænder" da lidt hvis fyren siger 20 og den er 15 XD

326

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program