Stor penis - hvad gør jeg?

forumspørgsmål

Stor penis - hvad gør jeg?

forumspørgsmål af
AK
13 år
Oprettet 5 år 3 måneder siden

Hej. Når vi har idræt og skal klæde om føler jeg mig lidt udenfor. Er ikke den højeste, og er også ret tynd, men for et stykke tid siden begyndte den at vokse, og nu er den større end alle de andre drenge i min klasse og til fodbold. Er bange for at de andre vil glo og kalde mig noget, så prøver at gemme mig når vi skal klæde om. Er det normalt? Og hvad gør jeg for at undgå at de siger noget eller kalder mig noget?

Kommentarer

Hvorfor skal du gemme din penis du skal kun være stolt over at den er vokset. Jeg har altid haft en rigtig lang penis og jeg har aldrig blevet drillet med det. Dem i min klasse og dem jeg går til svømning med er kun misundelige over at jeg har så lang en penis.

168

Måske du har ret. Syntes bare selv det ser helt forkert ud, så tænker at andre også ville syntes det.
Har ingen kæreste men er også bange for hvad hun måtte sige hvis jeg får en.

164

De vil ikke synes den ser forkert ud. Det er naturligt at den vokser, og den vokser hos alle. Jeg har målt min penis og den er 18,2 cm, og jeg er aldrig blevet drillet med det. på et eller andet tidspunkt vil de alligevel se din penis, så du behøver ikke at være flov over din er vokset.nu ved jeg ikke hvor lang din er, men du skal ikke være flov. Jeg har lige fået mig en kæreste og hun synes kun det er dejligt at jeg har en lang penis. Jeg vil godt hjælpe dig hvis der er noget.

172

Ikke alle i min klasse hvor den er vokset endnu. Har du målt i slap eller hård? Jeg ved ikke lige hvad min er i slap. Men den er både lang og ret tyk.

172

Den er 18,2 cm når den er slap. Men hvor lang er din når den er slap.

160

Okay, tror ikke min er så lang igen. Har som sagt ikke målt den. Men cirka lige så lang som min iPhone 7 plus vil jeg tro. Hvad da?

187

Okay, du behøver heller ikke måle den. Men det er lidt svært at sammenligne din med min når jeg ikke ved præcis hvor lang din er.

170

Gør det nogen forskel præcist hvor stor den er? Den er næsten dobbelt størrelse af alle de andres :-/

163

Nej det er ok, men jeg synes ikke det lyder som om den er så lang at du behøver at være flov over din penis. Du skal lade være med at tænke over din penis. Hvorfor er du flov over at vise penis til andre. Den er bare vokset en lille smule, og hvad så. Jeg har jo heller aldrig været flov over min, og jeg er kun glad for at Jeg ikke har en lille orm.

150

Fordi jeg ikke gider vise mig frem. Og fordi den er så meget anderledes end de andres at de måske vil sige noget om den. Måske endda til pigerne.

160

Hej ak. Min er 18,2 cm slap og jeg er kun 12 år og Jeg er aldrig blevet drillet med det, og mine klassekammerater er kun misundelige over at jeg har en lang penis. Min kæreste elsker også at den er lang. Hvad vil du også gøre når du finder dig en kæreste og i skal have sex sammen, så kan du ikke gemme den. Du skal være stolt over dig selv, og ikke tro de vil sige noget og til pigerne.

180

Ok, tak. Du har nok ret.

138

Håber du har det godt og ikke have det dårligt med din penis, hilsen Benjamin

141

Det er Benjamin, hvordan går det med dig, er du stadig flov over at vise din penis

153

Hvordan går det med dig ak og at være nøgen over for andre, hilsen Benjamin

150

Nu hvor jeg selv er en pige vil jeg bare lige sige at drengene kommer med åndssvage kommentarer om deres og andres peniser heletiden, vi tager aldrig de rygter seriøst. Desuden har jeres kønsdele ikke noget med os at gøre medmindre vi har et intimt forhold. Vær ikke bekymret for din fremtidige kæreste hun vil sikkert kun synes positivt om den.

160

Lige præcis

159

Tak for kommentaren N. Du har nok ret. Men kan jo godt være der er nogen der tror på det. Især hvis rygtet faktisk er sandt.

124

Du er god nok som du er, og vær ikke nervøs

148

Fint ak, jeg har heller aldrig gemt min, og min kæreste kan også godt lide at have sex med mig fordi den er så lang, og prøv at tænk på hvor lang min er i forhold til din. Så næste gang du skal i bad efter idræt eller skal i bad efter du har været til fodbold, så lad være med at skjul din penis, og vær dig selv, ellers kan du bare skrive til mig igen og jeg skal nok hjælpe dig.

166

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program