sneboldkamp

forumspørgsmål

sneboldkamp

forumspørgsmål af
anonym
13 år
Oprettet 5 år 6 måneder siden

Hej jeg er 13 og elsker sne men der kan også ske nogle ting som ikke ske  jeg får vaskere jeg er ikke den eneste men mine er lidt voldsomere jeg bliver kasted ned i jorond og får sne på mig det gør alle ande også men det er ikke kun sne det er også is,sten og jord de sparker også mig og u har jeg und i mit knæ som jeg har en skade i efter jeg blev operet i knæet, vil ikke siget det til mig mor og far, fordi de siger bare at jeg skal lade vær men det er jo sjovt at lege sneboldkamp med min venner og det skal også lige siges at jeg også giver vaskere men jeg vælter dem ikke go kaster sne og sparker dem og det er mest drengende som gør det fra min klasse og så nogle fra de andre klasser. Så nu kan jeg ikke gå normalt jeg humber og nogle gange for jeg også krampe så jeg må side ned. Hvad skal jeg gøre.

KH en pige på 13 år 

Kommentarer

Hej,

Man skal selvfølgelig kunne have det sjovt i sneen og en vasker kan være OK, hvis alle er enige om, at det er indenfor "spillets rammer". At sparke til nogen der ligger ned eller at kaste jord, sten og is på en person er på ingen måde i orden. Det er uacceptabel adfærd og det synes jeg dem fra din klasse, der gør det, skal have at vide. Hvis du har mod på det selv, så sig til dem at det ikke er i orden.

Hvis du ikke har mod på at konfrontere dem alene, så kan du måske snakke med nogle af dine nærmeste venner i klassen. Måske har de også prøvet det du oplever og måske synes de heller ikke, at det er i orden, det der foregår? Hvis I er flere sammen, der kan tage en snak med drengene der sparker og kaster med sten osv., så er det måske lidt nemmere?

Hvis alt andet slår fejl, så må du jo involvere en voksen (lærer eller forældre fx), som kan forklare de drenge, at man altså ikke sparker til folk eller kaster sten på dem!

Pas godt på dig selv derude og rigtig god bedring med dit knæ :-)

163

Hvis det var mig ville jeg nok gå til læren med det, hvis i har klassemøde kan du jo også tage det op der, eller bede læren om at gøre det.

Det er bare vigtigt at dig og dine klassekammerater for snakket og for lavet nogle reglerne i sneboldskamp. Måske burde der gå nogle lære rundt udenfor som kan holde øje med at alt går efter spillets regler. Du bliver i hvert fald nødt til at sige det til nogen så det kan blive ordnet.

170

det er faktisk voldog bør meldes til politiet måske du skulle tale med en lære 

det er viktit at du siger fra når dine klasse kamerater har det svært

og vis du dirakte får kramper bør du bestemt ikke diltager på den måde

prøv at sig til en lære eller din kalsse kamerater at det er ubehaligt og at der må nye boller på suppen

152

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program