Sprøjter i??

forumspørgsmål

Sprøjter i??

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 7 år 3 måneder siden

Hej guys!
Når jeg onanere sprøjter jeg ikke, og nogle af mine venner siger de gør. Og når man ser porno, er det jo bare som en gejser, og jeg ved godt det bare er filmtricks, men ville bare lige høre nogle af jer drenge.. Er der evt. nogle trick, der kan hjælpe det på vej??
(Er btw. 15 år, hvis det vedkommer "sagen")

Kommentarer

Det er ikke alle piger, der kan få en sprøjteorgasme. At det sprøjter som en gejser betyder nok at det er urin. Men en rigtig sprøjteorgasme er ikke urin, men en anden væske der kommer fra en kirtel, jeg ikke kan huske navnet på i øjeblikket. Den typiske måde piger får sprøjteorgasmer på er ved at massere g-punktet, som sidder 4-5 cm inde i skeden på bagsiden af klitoris, hvis det giver mening. Stik en eller to fingre ind med neglen ned mod gulvet og lav en "kom her" bevægelse. Du burde mærke et rart punkt, som du kan stimulere. Det kan give en sprøjteorgasme. Hvis du ikke får en første gang, så fortvivl ikke! Sådan nogle ting kan tage tid og der er også andre måder man kan få en sprøjteorgasme på, så bare bliv ved med at udforske din krop!

231

Der er mange der gør den fejl at sætte farten ned når de kommer, men min metode er bare at blive ved, så sprøjter det! Håber det kan hjælpe ;-)

256

^^ helt korrekt hvad ovenstående siger.. Mange stopper tempoet når de kommer så det kan flyder ud . Har du kræfterne til fortsætte selvom du kommer, så garantere jeg dig at du sprøjter!

219

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program