Er jeg unormal..? :i

forumspørgsmål

Er jeg unormal..? :i

forumspørgsmål af
Elijah
Oprettet 10 år 2 måneder siden

Hej. Jeg er en dreng på 14 år.. Tit..hver dag..faktisk flere gange om dagen forestiller jeg mig at min dør, pude, fjernbetjening..alle mulige ting..er venner, eller som oftest min kæreste eller en anden pige, hvor de begge kender mig nogenlunde. Men kan fx sige.."du er dejlig" og så kysse den ting, som om det er min kæreste..sidde og snakke med den ting som om det er en person..Tit ved jeg jo godt det bare er en ting..men andre gange går det først op for mig efter nogle minutter.. Føler mig virkelig unormal..og tænker at sådan skal et "normalt" menneske ikke opføre sig... Er der andre der kender det/ har forstand på det..? Er jeg "normal"..? :i

Kommentarer

Det er mig som har skrevet det der indlæg. Snakker også ret tit med mig selv, eller luften som om det var en person. Og igen der kan det tage noget tid før jeg opfatter det ikke er virkelighed.

662

Jeg kan også nogle gange komme til at tale med mig selv.. dog ikke i en så høj græd som dig :)

jeg syntes det lydder hyggeligt, men det må da også skræmme dig at du ikke tænker over det? jeg syntes du skal snakke med nogle mere erfarne mennesker ;p jeg ville ynske jeg kunne sige det var normalt men det lydder lidt besynderligt?

644

Okay..tak tror jeg..
Spekulere tit på om der er noget galt med mig. Og gør også nogen andre besynderlige ting, men dem vil jeg helt ikke komme ind på.

641

Altså, du er slet ikke unormal!! Nu ved jeg ikke om du har mange venner. Men vis det er du ikke har så mange venner, er der måske bare fordi du er lidt ensom?

675

Altså er sammen med nogen et par gange om ugen..?

635

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program