Sex legetøj

forumspørgsmål

Sex legetøj

forumspørgsmål af
Cille
11 år
Oprettet 2 år 10 måneder siden

Hej. Jeg er 11 år og er pige, jeg er inde i puberteten osv. Jeg er begyndt at onanere (uden mine forældre ved det) med mine fingre. Jeg ville gerne have noget sexlegetøj, men helst uden man kan se det er sexlegetøj, har i nogle ideer til at lave noget sexlegetøj til piger? 

Kommentarer

Ved ikke helt om det her er hvad du vil vide men...

 

Men start med noget som enden af en børste, det er det bedste ville jeg sige... Pude og brusere osv er også meget nice... TÆNK KREATIVT MEN IKKE DUMT

84

Du kan prøve at eksperimentere med grønsager, fx gulerod, skoleagurk, banan eller noget. Så er der jo sterinlys, hårbørste, enden af en kagerulle, dyne, pude, armlæn, vaskemaskine/tørrtumbler igang, bamser osv. Der er faktisk mange muligheder. Kig dig rundt i huset, så finder du sagtens noget.

83

Åhh det lyder næsten som mig selv bamser,armlæn,hårbørste, skoleagurk, bordkanten, el-tandbørste , men blev noget overrasket over at du os skrev kagerulle for det troede ik andre havde opdaget da jeg ik havde læst nogle skrive det før haha den er virkelig god at bruge;)

67

Husk at hvis du bruger nogle af de ting der er blevet nævnt- fx gulderod, børste osv, skal du lige putte et kondom på. Det er bare så du ikke får bakterier der ikke hører til op.

Du kan købe kondomer i næsten alle butikker :)

78

Du kan også bruge en elektrisk tandbørste som vibrater. Men selfælgelig skal du ikke bruge tandbøste hovedet til at børste tænder. 

76

Prøv at onanere med gummihandsker på det er mega godt og man har rene fingre bagefter. 

91

Efter at du skrev at du onanerede uden dine forældte vidste det: det er altså heller ikke normen, så hvis jeg var dig ville jeg da heller ikke fortælle det, da det er personligt.

81

Agurk

Banan 

Termometer 

Din finger 

Et langt lys 

Prøv dig frem  

 

 

86

Hvordan kan du overhovedet mærke et termometer i din fisse 

79

Jeg  spurgt min mor om ting hun købt mig en dildo  

94

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program