Hvor almindeligt er bj enlig?

forumspørgsmål

Hvor almindeligt er bj enlig?

forumspørgsmål af
Siw
15 år
Oprettet 1 år 8 måneder siden

Man hører jo vildt meget om bj. Drengene snakker meget om det og de frække sider på nettet er fyldt med dem. Men hvor almindeligt er det enlig at give bj? Jeg snakker en del med mine veninder om sex og INGEN af dem har givet et bj. De er en 15-16 år føler sig slet ikke klar til at få en pik helt ind i munden. Jeg er 15 og det gør jeg heller ikke. Måske man skal være noget ældre og mere moden? Er det bare mig og mne veninder der er uerfarne og pjevsede eller der det bare ikke nær så almindeligt som folk går og tror?

Kommentarer

Jeg er en dreng på 17 år

min kæreste var heller ikke helt tryg ved det først men nu gør hun det hver dag ig nyder det

28

Jeg tror det er meget følelsesmæssigt. Jeg ville heller ikke bryde mig om at give bj ved et one-night-stand. Men nu er jeg blev forelsket i jordens sødeste kæreste og så synes jeg simpelthen det er en kærlighedserklæring at tage hans pik i munden og kort efter selvfølgelig hans sæd. Men til fremmede fyre ville jeg aldrig give et bj.

29

Tror heller ikke det er helt så almindeligt som man måske tænker. Det er en stor overvindelse for piger og der kan godt gå længe før man føler sig klar så drengene må altså have tålmodighed. Jeg var selv virkelig længe om at tage steppet. Min kæreste havde længe slikket mig i både skede og numse og jeg var megataknemlig for det men alligevel gik der virklig lang tid før jeg ku tage mig sammen til at gi ham oral. Det er nok noget med at det er virklig fremmed og man er måske bange for ikke og gøre det godt nok osv. Men så endelig en dag tog jeg springet og det gik godt og i dag er det bare naturligt for mig.

27

Jeg synes også bj lissom er noget der kommer senere i et forhold. Mig og min kærste er i hvert fald ikke nået dertil endnu. Jeg har fået finger og han har fået hj, vi har haft samleje og så har jeg fået endefuld. Det er hvad vi har prøvet. Jeg føler mig i alt fald ikke klar til bj endnu. Jeg er 15.

22

Det kan man jo ikke helt sige altså, sexlyster er sexlyster og de varrigerer Og er meget forskellige så hvor mange der har lyst til at sutte en pik er svært at svare på

men jeg har ikke haft en kæreste der ikke vil endnu

19

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program