Pikken op i skeden

forumspørgsmål

Pikken op i skeden

forumspørgsmål af
Hjælpsom fyr
20 år
Oprettet 2 uger 3 timer siden

Spørgsmål til pigerne: er det jer der siger til fyren, når I er klar til at få fyren op i jer, eller finder fyren selv ud af hvornår I er klar til han kan få den op I jer?

Kommentarer

Nu ved jeg jo ikke hvad andre piger gør men selv giver jeg altid besked. Jeg mærker selv efter under forspil hvornår jeg er våd og åben nok og når det er tilstrækkeligt siger jeg så: Nu må du godt trænge ind. Hvis drengen kommer ind før man er våd og åben nok kan det godt gøre ondt så jeg synes det er bedst hvis det er pigen der giver signalet til indtrængning.

Det er en fint beskrivelse og du kan ikke mærke det når du er våd og åbent nok, men skal mærke efter ? Hvis du er sammen med en ny sexpartner siger du til ham inden at du siger til når han må trænge ind eller? Kunne godt forestille mig at det gør ondt hvis han gør det inden du er våd og åbent nok , vil også mene at fyren kan mørke det hvis han gør det før at det gør ondt på ham.

Ja, jeg mærker selv efter under forspil, jeg er ikke bange for at røre ved mig selv. Ja, jeg siger altid til en fyr på forhånd at jeg nok skal sige til når jeg gerne vil have ham indenfor.

Det er super at du ikke er bange for at rør ved dig selv. Hvad siger fyren til det, når du siger at du nok skal sige til?

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program