Ornanering

forumspørgsmål

Ornanering

forumspørgsmål af
Caro
13 år
Oprettet 1 år 2 uger siden

Hej folkens. Jeg er en pige på 13 år som har ornaneret i flere år, men jeg er kommet lidt i tvivl om hvordan man egentlig gør det- alle andre piger stikker deres finger ind men det tør jeg ik fordi det gør ondt, istedet plejer jeg bare at gøre noget (kan ik forklare) lidt længere fremme end hullet og det føles virkelig dejligt, men gør jeg det forkert??? og hvad gør alle andre piger??

Kommentarer

Nej, du gør det helt rigtigt. De fleste piger onanerer ved at røre ved deres klit og den sidder jo lissom foroven i revnen og er en lillebitte kugle. Det er rigtigt at der også er nogen der stikker fingre eller genstande op i hullet men der er det ikke nær så nemt at komme. Jeg bruger nogen gange fingrene eller bruseren på klitten men for det meste gnider jeg mig mod en pude indtil orgasmen kommer. Men der er det jo også lissom klitten der bliver berørt. Så fortsæt bare som du plejer , sådan kommer de fleste. Jeg er 14.

22

hej Caro! der er bestemt ingen måde at gøre det "rigtigt" på. der er mange piger der giver sigselv finger for at opnå en orgasme, men det er også helt naturligt at du hellere ville røre din klitoris. alle piger og kusser er forskellige, alle måder at onanere er rigtige måder hvis bare det føles godt. :)

13

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program