Er det okay at vække sin kæreste med oral sex?

forumspørgsmål

Er det okay at vække sin kæreste med oral sex?

forumspørgsmål af
Anonym
19 år
Oprettet 1 år 2 uger siden

Hej, jeg er en pige på 19 år, jeg har en pige kæreste på 19 år også. Vi har været sammen i snart 1 år, og er virkelig trygge ved hinanden, vi kan snakke om alt sammen, uden vi dømmer hinanden, vi mødte hinanden på efterskole for snart 4 år siden, og det betyder så også at vi har lært hinanden at kende på en helt anderledes måde end de fleste andre.

Nå men nu til mit spørgsmål, jeg spurgte hende her den 20 april om hun ville have noget imod, hvis jeg gik ned og slikkede hende imens hun sov, først var hun lidt i tvivl, men jeg sagde at hun må gerne tænke over det, og det er helt okay hvis hun har noget imod det, det var af ren nysgerrighed jeg spurgte hende. Nå men så her den 22 april, var vi ude at gå en lang tur, vi kom ind på emnet sex, og hvad det havde af betydning for vores forhold, jeg spurgte så ind til det med at slikke hende igen, og hun sagde at hun stadig var lidt tvivl, og hun gerne ville tænke lidt mere over det, det havde jeg det fint nok med, da det er hendes beslutning i sidste ende. nå men så den 22 da vi gik i seng, sagde hun ud af det blå, at hun ikke ville have noget imod det, og jeg begyndte selvfølgelige bare at grine, fordi det kom så pludselig. Men ville i mene at hun har det okay med det, jeg har jo spurgt og hun har sagt okay, men jeg er stadig i tvivl, jeg ville få det ret dårligt med mig selv, hvis hun føler det bliver et overgrab og hun derfor ikke ville kunne stole på mig mere, men hvad er jeres holdning til sådan noget her?

Kommentarer

Altså hvis hun selv har givet dig lov til at slikke hende mens hun sover så synes jeg da bare du skal gøre det. Så kan det aldrig blive et overgreb. Noget andet er er jeg nok ville foretrække at gøre det på en vågen kæreste eller i hvert fald en der vågner ret hurtigt efter man er begyndt. Det bedste ved at slikke synes jeg er jo at man kan høre hun nyder det og stønner og laver lyde og kommer til sidst.

11

Hej, jeg er fuldstændig enig i med hvad du skriver, men vi har snakket okay meget om grænser og det at bryde nogen af vores grænser, som jeg skrev i op, så har vi snakket en hel masse om det og det tyder også på at hun gerne vil have den oplevelse med mig, men jeg har ikke turet at tage skridtet videre mod handlingen, da jeg stadig frygter lidt for hendes reaktion på det hele

11

Enig i at det kan være godt at bryde grænser. Synes I skal tage snakken igen så du er helt sikker på at det er det hun vil. Så er det måske en god ide at aftale at det så bliver den nat eller i alt fald en af de følgende nætter hvor I sover sammen så hun kan forberede sig og evt. sove uden underbukser så hun ikke vågner ved at du tager dem af hende. Hun kan evt. også sove på maven så det er nemmere for dig at gå til. Håber I får en god oplevelse begge 2.

10

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program