Lebbe

forumspørgsmål

Lebbe

forumspørgsmål af
Margrethe
12 år
Oprettet 4 år 7 måneder siden

Altså jeg er til drenge men vil gerne prøve noget med en pige. Er der nogle her der har det på samme måde 12-14 år?

Kommentarer

hej margrethe. nu er jeg godt nok en pige som er lidt ældre end dig (16 år), men jeg kan fortælle dig at der er rigtig mange som prøver, at have det på samme måde som dig. Nu hvor vi begge er teenager, så er det helt normalt at være i tvilv om, hvilket køn man i det hele taget er til. og det er der absoulut intet galt i :)

Du skriver, at du er til drenge, men gerne vil prøve noget med piger. Jeg forstiller mig lidt, at du har prøvet at lave lidt med en dreng før, og at du fandt det rart og som en god oplevelse? men at du så er nysgerrig på om det mon er ligeså rart med en pige?

Det er kun dig selv som kan finde ud af det, så derfor kan du altid prøve noget med en pige. Bare kun gør det som du selv har lyst til og følg din mavefornemmelse!

Held og lykke :)

316

Hej Margrethe. Ja, jeg tror også det er helt almindeligt at være nysgerrig på begge køn. Jeg er 14 og mener bestemt også jeg er til drenge. Men for nylig da jeg skulle sove med en veninde kom vi til at snakke rigtig godt og privat og udveksle hemmeligheder. Og der kom det frem at vi faktisk begge to også var lidt nysgerrige på piger. Der skete ikke noget om aften men så om morgen da vi havde sovet snakkede vi om det igen og det endte med at vi tilfredstille hinanden med fingerne. Jeg mener stadig jeg er til drenge men det var sjovt og opdage at det ikke var ulækkert og røre en veninde mellem benene. Det var sjovt og hyggeligt og hvis du har en fortrolig veninde kan du måske prøve og snakke med hende

368

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program