Pigers krop *røv*

forumspørgsmål

Pigers krop *røv*

forumspørgsmål af
Liva
16 år
Oprettet 2 år 5 måneder siden

Hej Cyberhus.

Jeg er en pige på 17 år som er utrolig usikker på min krop. Jeg er for at være ærlig rigtig tilfreds med mit ansigt, men når jeg kigger længere ned af mig bliver jeg bare trist. Jeg er en utrolig slank pige, hvilket vil sige at mine former er MEGET små. (Jeg er blevet scouted af Unique Models, måske det giver et bedre billede af, hvordan jeg ser ud) Jeg har altid fået af vide af drengene at jeg er lækker, smuk osv.. det samme siger mine veninder og min familie. Jeg føler bare at drengene KUN går efter piger med store hofter, sindssyg røv og B/C størrelse bryster. Og det er jo lige præcis hvad jeg ikke har. Jeg er mere den pige som har den samme krop som italienske piger. Er nok lidt latino agtig :)

Om 3 ugers tid starter jeg på efterskole. Jeg har i flere uger nu trænet stort set hver dag, da jeg er utrolig bange for at jeg bliver dømt på min krop, når jeg starter:// Det som jeg er allermest usikker på er min røv. Den er lille og ikke super fyldig. Jeg er ærligt bange for, at det som skræmmer drengene væk er min krop. Alle mine veninder har før fået afvide at de har en god røv, og det har jeg aldrig. Hvad synes drenge egentlig er en god røv? Er en god røv en som passer til pigens krop, eller er I ligeglade med det? SKAL den bare fyldig og næsten bubblebut agtig? og er det virkelig bare et must at en pige skal have en god røv?

Med venlig hilsen den fortvilvede pige. Undskyld den lidt ustruktureret besked.

Kommentarer

Hej jeg er 15 og har samme problem. Er syyygt tynd.. har ingen former og det fucking irriterende. Jeg har også prøvet at træne, men det resulterede bare at jeg så tyndere ud.
Det er vist nærmest et must at en pige skal have en god krop...

203

Jaee. Jeg r ikke så lille er lidt overvægtig og går kun i 6, jeg bruger B i bryster og drenge kigger faktisk meget på min røv da jeg og træner den så den ikke er så lille. Det syntes jeg heller ikke er sjovt!

186

Jeg tænkte også som dig inden jeg fik en kæreste. Men du skal tænke på at man skal ALDRIG finde sammen med en dreng der kun går efter dit udseende. Så den rigtige for dig, ville faktisk være fuldkommen ligeglad hvordan du ser ud.

194

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program