komme

forumspørgsmål

komme

forumspørgsmål af
den utilfredsstillede
16 år
Oprettet 5 år 2 måneder siden

Jeg er en pige på 16 og synes jeg kommer for sjældent ved sex. Ved godt at brevkasser og rådgivere tit skriver at man sagtens kan nyde sex uden at komme men jeg synes det er bullshit. Jeg føler mig snydt når jeg ikke kommer og synes det er vildt utilfredsstillende, og jeg har det ikke godt bagefter hvis jeg ikke er kommet. Føler jeg tit spænder og prøver for meget på at nå min orgasme og så bliver det ikke til noget. Er der andre piger der kender problemet? Hvad gør I? Ville være taknemlig for gode råd. Knus

Kommentarer

Kun 18% af kvinder kan komme ved penetration alene, det er svært! Bed din partner om at stimolere din klitoris. Min kæreste slikker mig ofte til jeg kommer inden vi går i gang med sex, masserer min klitoris imens vi har sex, eller masserer den efter han er kommet imens kan slappe penis stadigvæk er inde i mig. Det handler om at prøve sig frem og kommunikere med hinanden.

240

Hej M. Tusind tak for dine råd. Hvis du er kommet ved slikning lige inden samleje, hvordan har du det så med samleje umiddelbart efter? Jeg selv er lidt træt efter at være kommet men har hørt om piger, der kan komme igen hurtigt efter

247

Jeg kan også blive lidt træt og også øm efter jeg er kommet, og sex er ikke lige så godt efter men jeg synes godt man ligesom kan egnorere det og så bagefter ligge og være dejligt udmattet.

269

Jeg har det  lissom den utilfredsstilede. Jeg gider ikke sex uden at komme så jeg hjælper altså mig selv. Ved ikke om det er at disse sin partner men jeg har altid en hånd nede hosmig selv så jeg kan være sikker på at komme. Der er aldrig nogen der har sagt noget til det og jeg håber da ikke de blir stødt over det. Men det er altså min metode.

302

Jeg gider helle.ikke finde mig i ikke at komme. Min kæreste kommer tit for hurtigt men så beder jeg ham altid gøre mig færdig med fingerne lige bagefter. Godt nok ikke det han har mest lyst til når han ligger der helt slatten men sådan er reglerne altså hos mig!

269

Hej, jeg plejer ikke at komme så tit under sex derfor onanere jeg bagefter og kommer der det er virkeligt noget jeg ville anbefale til alle.

267

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program