Forestillinger om størrelsen på en pik

forumspørgsmål

Forestillinger om størrelsen på en pik

forumspørgsmål af
Jonas
16 år
Oprettet 5 år 1 måned siden

Hej, jeg er en dreng på 16 år. Jeg har et spørgsmål til pigerne, har i en forestilling om hvor ens pik er?

Har nemlig selv en pik der vokser meget, men synes det er træls hvis piger tror den er lille. Og er piger generelt klar over, at en pik kan vokse meget. Går ud fra at alle piger er nysgerrige om hvor stor ens pik er. 

Ikke det største problem i verden, men er lidt nysgerrig :p

Kommentarer

Ærligt talt så tror jeg aldrig jeg har tænkt over det med mindre jeg ser en dreng med en stor bule som er svær at overse. Jeg går aldrig ud fra, at en fyr har en lille penis. Jeg tænker generelt ikke på det. Har haft en kæreste siden jeg var 15, så har jo ikke haft lyst til at have sex med andre end ham siden da, men synes virkelig aldrig jeg tænkte over fyres peniser før det heller.

Størstedelen af piger på din alder har jo aldrig haft sex så de ved jo slet ikke hvor stor den skal være, og eftersom jeg kun har haft sex med en person så ved jeg heller ikke hvad forskellen på en lille og en stor penis er jo. Jeg ville faktisk nogle gange ønske at min kærestes penis var mindre, fordi sex ofte gør lidt ondt på mig, men det er jo ham jeg elsker så det må jeg leve med.

Til gengeld så ved jeg at drenge går meget op i deres størrelse så hvis piger siger at de tror du har en lille så er det nok bare fordi de vil drille dig. 

183

Pigerne driller mig ikke eller kommentere på det, var bare lidt nysgerrig :) troede man vente sig til størrelsen på ens kærestes pik, hvor lang tid har i været sammen? 

179

Jeg er aldrig blevet drillet med min størrelse (den er 18 cm).

194

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program