Jeg har en lille penis

forumspørgsmål

Jeg har en lille penis

forumspørgsmål af
Lauritz
14 år
Oprettet 3 år 1 måned siden

Jeg er en 14 årige dreng som er 1,61 cm høj og vejer 48 kg. Mit problem er at min kæreste vil have sex med mig, men min penis er meget lille. Den er 2cm slap og 5cm stiv. Jeg frygter at hun vil grine af min lille penis hvis hus ser den. Har i forslag til hvad jeg skal gøre. 

Kommentarer

Jeg er 15 og tror ikke nogen piger ville kunne finde på at grine af en lille pik. i alt fald ikke hvis hun er en sød pige og en god kæreste. Tænk på at en pige normalt vil være lisså nervøs som dig før I skal være sammen og hun vil tænke, åh nej, er mine bryster nu store nok og er min skede pæn nok osv. Det du kan gøre er at varme hende rigtig godt op med fingre eller tunge og når du så skal i hende så kravl højt op på hende så din pik gnider mod hendes klit der sidder i toppen af revnen. Så betyder størrelsen nemlig ikke noget. Held og lykke med det.

64

Hej Lauritz.

Det lyder ikke særlig sjovt med at have en meget lille penis, og kan forstå at du er bekymret for hvad de kæreste vil sige og mene om den når I skal have sex sammen første gang. Ved ikke helt hvordan jeg kan hjælpe dig, men i hvertfald, så vil jeg prøve så godt jeg nu kan.

Hvis din kæreste virkelig elsker dig og holder af dig, så vil hun ikke kommentere eller synes den er meget lille, hun vil synes at du perfekt fuldt ud i personlighed og med kroppen også din penis.

Håber det kan hjælpe dig. Held og lykke

Sidsel

67

Som de andre siger. Hvis det er en god kæreste, vil hun ikke shame eller noget i den stil. 

Det lyder som om du ikke er gået helt i overgang. 

Jeg er 16 og har fødselsdag i Oktober. Min udvikling er gået den anden vej, men min stemme er ikke gået i overgang som jeg tænker meget over, men det er jo meget normalt og selvom jeg tænker meget om det, er der sjællendt nogen der kommentere på det.

46

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program