Jealux?

forumspørgsmål

Jealux?

forumspørgsmål af
Anonym
12 år
Oprettet 5 år 4 måneder siden

Hej! Er en pige på 12 og er måske blevet lidt Jealux? Min gamle ven havde fortalt hun havde haft oralSex som 11 årig, og jeg blev på en måde jealux? Jeg er bange for at alle mine venner og folk jeg kender vil fx, Have Oralsex eller vil miste mødommen tidligt som 13, 14 eller 15 år.
Og jeg vil være den eneste som prøvede det som 17-25 år eller noget, det vil jeg bare ikke...
Jeg ved ikke helt hvad mit spørgsmål er, nogle gode råd til at prøve noget som det, eller bare hvordan man kan prøve det?

Venlig hilsen, En Jealux Pige?

Kommentarer

Man behøver ikke tro på alt hvad man hører. Der er nogle der elsker at prale. Måske især drenge, men også nogen gange piger. Jeg tvivler på din veninde har fået oral som 11-årig. Jeg snakker en del med mine veninder og ingen af dem har fået oral endnu. Uden at tale direkte om det har jeg også lovet min mor at være fornuftig. Jeg har lige fået en kæreste og jeg har fået finger. Men jeg er helt sikker på at jeg ikke vil miste min mødom eller få oral før jeg er 15. Det synes jeg ikke jeg er klar til. Det har jeg fortalt min kæreste og det accepterer han fuldt ud. Jeg synes det er fint foreløbig bare at få finger og det kan man faktisk sagtens experimentariet en masse med. Så du skal ikke ha så travlt. Du kan nøjes med at udforske dig selv indtil du blir ældre.

213

Ej, slap nu helt af. Det er mindre end 20 procent af alle unge i Danmark der har sex før de er fyldt 15 så det er fuldstændig usandsynligt at alle omkring dig er så tidligt ude. Slap nu af du når det. De fleste af dem jeg kender der prøvede da de var 12 eller 13 har fortrudt. Ventede selv og det var jeg glad for. Jeg var 15 og hvis jeg kunne gøre det om ville jeg nok egentlig have ventet til jeg var ældre.

215

leg heller med dig selv en stund fremover. 

202

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program