Tyk - tynd?

forumspørgsmål

Tyk - tynd?

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 14 år 1 uge siden

- hej.

ehm, altså jeg er 12 år, er 1.66 høj,

og vejer 38 kg.

jeg synes selv at jeg er tyk, og har deller.

men hvad synes i o:?

Kommentarer

Nej, du er i hvert fald ikke tyk!

Efter min beregning er du stærkt undervægtig. Jeg har en veninde nogenlunde sammen højde/vægt som dig, hun er STÆRKT undervægtigt, når hun var været syg har hun mange gange skulle indlægges med drop.

 

Så NEJ! du er ikke tyk!

Man plejer at sige: din højde minus 110= din vægt fx. 160, 50 kg. Det er det der skulle være sundt

224

Hej pige 12 år.

Jeg kan læse at du er i tvivl om din vægt. Når du nævner hvor høj du er og hvor meget du vejer, bekymrer det mig at du føler dig tyk. Jeg vil opfordre dig til at kigge forbi chatten og snakke med en voksen rådgiver om hvordan du finder ud af om du er normalvægtig,  for tyk eller for tynd.

Chatten har åbent man-tors kl. 15.00-19.00

DeBedsteHilsner

NielsChristian - Vejleder i stuen

234

Du er simpelthen nødt til at spise noget mere!!!... Du kan da ikke være seriøs når du spørger om du er tyk!... Du er da overhovedet ikke tyk... det lyder endda til at være det omvendte!!

208

Du er VIRKELIG IKKE TYK!!

Alle mennesker har deller.. Det kommer an på om man har større eller mindre mavemuskler..

Deller er ligesom en del af kropsdelen; maven... Deller er det samme som man har svømmehud mellem fingrene og den der flap nederst på øret..

Du er ihvertfald IKKE tyk.. Du er tynd. Meget tynd:)

Håber du fik glæde af mit svar..

Ærlige svar, kærestens elskede..

221

Jeg vejer det samme som dig og er kun 162cm. Så du er tyndere end mig og jeg bliver drillet med at jeg er tynd. Du kan spørge sundhedsplejsken på din skole hvor meget du skal veje.

Hilsen Stine Stankelben

229

Hmm jeg kan sgu ikk rigtigt se problem ved folk som synes at de er tykke eller tyndt når de vejre 38 eller 50? Men problemet kan skyldes ved at folk har som tidere nogle mad problemer og de kan nok ikk selv vide hvorfor? men hvor kroppen dog skulle gerne ha noget såden så det kan fongire. men jeg synes bedstemt at der er da træls hvis en anden vedkommen siger (HJÆLP)! jeg er tyk? man kan i det meste gør selv noget ved det eller spørg sin forældre om de ville hjælpe en såden så de ikk spiser meget mad så de kan holde i lav profil?

 

Skrevet af: Ulrik

218

du vejer for lidt! jeg er selv 160 & vejer 48. så du er ikke tyk:)

216

Nej du er ikke for tyk jeg er 166 og vejer 45 kg og jeg for at vide jeg er tynd.

209

Du må veje op til 54 kg med den højde så du er ikke over hovdet tyk..

 

226

Det her er et desperat råb til DIG!
Jeg beder dig virkelig om at lytte til os alle!
 

Du er ikke tyk. Igen, jeg ved godt det intet siger dig, hvis du ikk selv er tilfreds, men jeg beder dig tro mig! Du er er ved at være så tynd at det er livstruende..

227

Du skal tage på!!

virkelig det er alt for tyndt. jeg er selv 164 høj og vejer 52 ..

og jeg er altså ikke tyk hvis jeg selv skulle sige det !! :D

hvis du har brug for at snakke om det eller hjælp. kan du bare svare mig her og så kunne vi skrive sammen om det hvis du får brug for det !! :p

192

det er noget pis og fyre af , undskyld mit sprog ,

men det virker som en der er ude på at få os andre til at have det dårligt med os selv ,

 

Man kan jo se dine knogler garanteret ,

223

Det er da noget lort at sige at du er TYK?!

192

Heeej Pigen på 12 år. er slet ikke tyk. Du skal være glad for at du er sådan.

Det er mig der er tyk jeg er en pige på 13 år. Vejer 54 kilo og er 162 høj. Folk siger jeg er rigtigt tynnd man det er jeg ikke jeg vil ikke have deller på mine lår.  KAN I HJÆLPE??

192

jeg er en pige på 13 år og er meget tyk 54 kilo og min højde er 162 ligesom den anden pige. jeg synes at jeg er såå tyk, jeg vil være som en pige på 12 år. Folk soger at jeg er tynd man NEJ det er jeg ikke!. JEG VIL SÅ MEGET GERNE VÆRE TYND. kan i hjælpe/ hva synes i ??

264

Hej med jer! - tak for jeres svar. Jeg er 13 år nu og vejer 47 kg. og er 1.70 cm.

Jeg tror det går godt nok, og jeg fik snakket med min mor og far om mit problem. Og til jer der siger at det er noget pís det jeg siger, og at jeg prøver at få jer til at få det dårligt med jer selv - det var altså ikke sådan det hang sammen. Jeg havde virkelig et seriøst problem, og jeg er faktisk ret stolt af at jeg nu er 'okay' normalvægtig. Mit bmi ligger ikke under det, som det skal (efter den hjemmeside jeg har brugt) men tak til dem som gav nogle seriøse svar.

271

Hej pige, du er mega tynd! Jeg er 12 og 164 cm høj og jeg vejer 55, jeg syntes selv jeg er overvægtig, men iværtfald ikke dig !! Måske du skulle snakke med nogen om det :)

243

Undskyld mit sprog, men hold da kæft man hvor jeg bare hader de her forums!!!!!

Jeg er pt. indlagt for 12. gang, med anoreksi, og det piner mig virkelig at læse, når i skriver jeres højde og vægt! Jeg bliver satme så depri af at læse om jeres vægt og højde! da jeg blev indlagt første gang var jeg 13 år og vejede ALT for lidt efter lægernes mening. så lidt at det førte til hjertestop.. Så tag jer sammen søde mensker, og lad jer ikke ende i anoreksiens klør. Det er ikke det værd!

 

-Cille

251

Jeg vejer 38 og er 156 høj og er 12 er jeg tyk eller tynd

256

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program