Hvordan score man bedst ifølge jer?

forumspørgsmål

Hvordan score man bedst ifølge jer?

forumspørgsmål af
Yep, det er mig.
Oprettet 11 år 6 måneder siden

Hej.

Er en dreng på 15, og vil begynde at charmere mig end på nogen af de piger der går i min klasse. Men hvordan Charmere man sig bedst/ Score man bedst? Nogen gode råd?

Mest til Piger!

Tak på forhånd.<3

Kommentarer

Hej, jeg er 12 og har haft 1 seriøs kæreste.
Men jeg har haft mange andre.
Jeg vil sige at man ikke skal virke bøsset, man skal være sød, og lade være med at slås.

Mit tip er at du kan spørge den "udvalgte" om hun kan li dig og så hvis hun kan så hver sød over sms og i skolen.

427

Hej du! :)
Dejligt at du har besluttet dig for at charmere de søde piger i din klasse
Jeg tror det er vigtig, at du gør op med dig selv, om du har et godt øje til en, og derfor håber på et forhold, eller om du kun gør det for at afprøve det, men ikke vil have en kæreste.
Vil prøve at give råd ud fra de to muligheder :-)
Udover det, kender jeg jo ikke din personlighed, og ved ikke om du er åben og har selvtillid, eller er mere afholdene og usikker.

Mine råd lyder:

- Komplimentér!
Piger elsker komlimenter. Det kan være alt fra tøj, musiksmag, faglige kompetencer (ros for at være god i skolen).

- Lyt!
Hvis du først er gode venner med pigerne, er det vigtigt at kunne være både alvorlig og barnlig. De fleste af os piger, har vores perioder hvor vi bare har brug for at snakke om følelser osv. og der er det bare helt vildt rart, hvis vi føler der bliver lyttet.
Selvom du måske ikke synes det er det fedeste at sidde og snakke følelser med piger, så gør det - pigerne vil elsker dig for det!

- Snak
Vær åben, snak løs (men stadig husk at lytte) pjat og grin. Hav det sjovt og del fælles interesser :D

Jeg ved ikke om det overhovedet har hjulpet, men jeg vil følge med i tråden, og komme med flere råd (de kommer efterhånden)

Held og lykke! :-)
/Christina

483

hej 15 årige dreng;)

 

der er en ting jeg vil starte med at sige og det er at du aldrig bliver helt klog på piger, ligemeget hvor hårdt du prøve:) men samtidig bliver piger heller aldrig helt kloge på jer drenge;) og det er vel egentlig meget godt med nogen små gåder i livet:P

 

jeg kan godt lide når drenge de kommer til mig og snakker og de må også gerne flirte diskret;) et enkelt blink og et smil som siger "hey girl, dig vil jeg gerne ha'!" og du kan tjekke hende lidt ud osv. men det er meget vigtigt at drenge lytter til hvad jeg har og sige og ikke bare står og glor som om de har en fodbold til hjerne<3 du skal heller ikke lave det der med at man ikke kan snakke med pigen overfor sine venner eller sådan noget, det er vildt nedern:/ men snak, lyt og send signaler;)

 

-Knuzz C

369

Jeg ved godt at du skriver dette mest er til piger men tror nu også godt at jeg kan bidrage lidt:-)

De andre har meget godt fat i noget, dog er der en ting du skal huske! Hvis du vil have noget med dem er du nød til at "slå til" lidt hurtig for ellers ryger du direkte i "Friends Zonen" hvilket du aldrig kommer ud af igen! Tro mig ved det. Anyway, mit bedste "move" plejer at være mit smil.. Giv dem et lille frækt eller sødt smil, ikke overdriv men bare lige kig på pigen(Sørg for at hun kigger på dig) og så giv et lille smil og kig væk.. Du kan tit tyde på hende om hun er interreseret ved at: Hun retter på sig selv, for eksempel sit hår men hun kigger på dig, At hun kigger væk hurtigt men kigger op på dig igen! Dog kan du ikke altid tyde hende, men ved at give hende et godt smil giver du hende også tegn på at du faktisk lægger mærke til hende og enda måske kan lide hende:-)
Husk også at tal med pigen/pigerne, når du kommer ind i klassen så sig "Hej, (Pigensnavn)". Giv dem noget opmærksomhed.

Håber det kan hjælpe lidt, vi alle har en eller anden måde vi kan føre os frem, brug din side:-)

-Homeboy

487

 Hej! :)
Jeg prøver nogenlunde det samme med en pige fra min klasse. Synes hun er rigtig sød og ret lækker :) Nogen der har flere idéer? Jeg ved hun synes jeg er pæn, men tror bare ikke hun er intreserret i mig.. Hun kan forøvrigt ikke lide nogle i øjeblikket. Men det kan godt være et problem, for jeg har et par konkurrenter.

462

 Er forresten 13 år og går i 7. klasse :) (Går også i klasse med hende)

454

 Der er flere ting i det, komplimenter er meget vigtigt. Prøv i stedet for at sige "Du godt nok lækker". Så sig "Jeg syntes du er en smuk pige", osv. Piger sætter en dreng meget højere hvis du siger "Smuk" i stedet for "lækker" og det gør de bare. Husk øjne, smil, hår, tøj, musik-smag, og som sagt tidligere: Også faglige ting :)

-Håber det hjalp lidt.

474

Du skal være sød over for hende og du skal ikke lege slås kamp og så noget små børn gør gør hende stolt.. og sige søde ting til hende og ik spam hende med beskede men skriv en masse beskeder og så lag hende svare. håber du kan bruge det til noget :)

491

Hey!
Som mange af de andre også siger så er det vigtigt at du kan pjatte og være fjollet, men også være seriøs når det gælder!

Derudover så sætter mange piger stor pris på at man dufter godt, så sørg for at gå i bad en gang om dagen, eller når du lige har dyrket sport, og så invester i en god Parfume. Hvis du har en del penge at bruge, så kan "Abercrombie and Fitch" eller "One Million" anbefales. :)

Martin

459

DU skal bare sige at hun er lækker og om hun vil have dig med hjem til hende og lave lektier

527

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program