hjælp

forumspørgsmål

hjælp

forumspørgsmål af
jakob
Oprettet 11 år 3 måneder siden

 hej jeg er en dreng på 11år jeg er vildt forelske i en pige vi gpr i samme klasse men jeg ved ikke hvor dan jeg skal snakke med henne eller hvad jeg skal gøre gar næmlig aldri haft en kærste før nok pga at jeg ikke er særlig lækker og en ting til er det forkert at hvis vi blev kærster at vi så bollede mvh jakob

Kommentarer

 hej igen der er nogle stave fejl fordi jeg har srevet der på en lille mobil mvh jakob


502

 Hej Jacob... :) 
Det er da dejligt at hører du er forelsket. Spred gerne din glæde videre! Jeg syntes du skal mande dig lidt op, og få snakket med den søde pige. Spørg evt. en mandag - om hun har haft en god weekend? Og lyt interreseret til hvad hun siger. Du skal bare være dig selv, smile og være sød og kærlig... Men, nu til det med sex - Vil du kun være kærester med pigen, pga. at du godt kunne tænke dig at have sex? Eller hvad? Og nej, hvis i begge to er enige om at i gerne vil gøre det, så er det ikke forkert - medmindre i ikke må for jeres forældre. Også skal du måske snakke med dine forældre, angående det med sex. Og hvis det er for pinligt, kan du snakke med venner eller andre, eller spørge til råds herinde.. 
Håber det lykkes dig at score hende pigen, jeg tror på dig :-) og jeg er sikker på, at du nok skal blive lækker, hvis du bare pifter dig lidt op ;-) 

Kærlig Hilsen fra Melissa

515

1000 tak for rådet

479

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program