Onde drømme - SERIØST!

forumspørgsmål

Onde drømme - SERIØST!

forumspørgsmål af
Hende.
Oprettet 11 år 3 måneder siden

Okay så. 
Jeg har denne fantastiske kæreste. Vi har et super godt forhold! 
Jeg er kommet fra et forhold, hvor jeg blev brugt og behandlet forkert. Derfor ligger frygten for gentagelse i mig. Jeg er meget usikker på mig selv, og har efter det tidligere forhold cuttet en del, og gør det stadig nogengange, når minderne kommer op i mig. Men mit nuværende problem er, at jeg hver eneste nat er begyndt, at drømme om, at min kæreste enten går fra mig eller er mig utro. Jeg vågner grædende op hver eneste nat, og tænker meget på det. Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre for, at slippe af med de drømme. Jeg er overbevist om, at det er min fortid der hjemsøger mig! Helt sikkert, men ved ikke hvad jeg skal gøre. 

Min kæreste er typen der vil gøre alt for mig. Jeg er ikke i tvivl om, at han elsker mig. Tror problemet er, at jeg tvivler på mig selv. Har nu 7 dage i træk drømt om forskellige måder han kunne gå fra mig på. Drømmene gør mig bare endnu mere bange for, at det skulle gå hen og ske i virkeligheden. Puha jeg ved ikke hvad jeg skal gøre. Det virker underligt, at snakke med ham om det, gør det ikk? 

Uden tvivl er det frygteligt.. Hjælp mig en eller anden sød person!!

Kram herfra <3

Kommentarer

Hej søde dig!

Hvor er jeg ked af, at du ikke kan sove godt om natten, pga. din fortid.
Jeg synes helt klart at du skal fortælle din kæreste om dine drømme - Både fordi de omhandler ham, men også fordi han jo gerne (som du siger) vil gøre alt for dig.
Hvor tit sover i sammen, og hvor gamle er I?

Jeg ved ikke om det vil hjælpe, men måske kunne I, inden I går i seng, fortælle hinanden et par søde ting om hinanden, hvordan jeres dag har været, eller andet som fjerner fokus fra drømmene?

Hvis drømmene bliver ved et par uger endnu, synes jeg at du skal tage til lægen - evt. hive din kæreste med.
Det er vigtigt at du får hjælp til at bearbejde dit tidligere forhold (og din cutting også). Måske kan du få noget psykologhjælp.

Uanset hvad, så lad din kæreste vide at det ikke er hans skyld - Gør ham opmærksom på hvordan du har det, så han ved hvorfan han skal behandle dig, hvis du f.eks. har en ond drøm, får lyst til at cutte osv.

Held og lykke!
/Christina

588

 Hej Christina.

Tusind tak for svaret. 
Jeg er 15 og han er 19. Ja, det lyder som en stor aldersforskel, men det fungerer rigtig godt. 
Det er forskelligt hvor meget vi sover sammen, men han er rigtig god til, at fortælle mig at han elsker mig osv. Han kender godt til mine cutting problemer, det gør lægen og mine forældre også. Jeg har førhen gået ved en psykolog, men dog aldrig pga min fortid med drenge. Måske jeg burde få snakket ud med nogen om det. 

Tak <3

528

Selv tak da! :-)
Bare rolig, jeg dømmer jer ikke på jeres aldersforskel - Det er da bare dejligt at det fungerer for jer :-)

Du er altid velkommen til at skrive hvad du finder ud af, og hvordan det går <3


533

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program