Aldersforskel...

forumspørgsmål

Aldersforskel...

forumspørgsmål af
Julie
Oprettet 11 år 4 måneder siden

Hejsa alle sammen :-)

Jeg skriver med den her helt vildt søde fyr, på skype - men han er 20 og jeg er kun 14 - ...
Jeg synes han er helt vild sød, og tror måske jeg er blevet lidt forelsket .. Og jeg ved at, han er faldet for mig ..

Men det er bare, vi bor meget laangt væk fra hinanden og der er 6 år imellem os ..
Ville i mene at det er for meget, nu når jeg er så ung ..
Han siger selv at han synes det er ligemeget, for kærlighed har ingen alder - men jeg er meget usikker - ..

KH. Julie ....

Kommentarer

 Jeg synes det er for stor aldersforskel, og hvis I også bor langt fra hinanden, kan det næsten være lige meget. Selvom I er glade for hinanden bør du tænke på, at du trods alt stadig er "et barn" og du har mange år af din ungdom tilbage. Han er voksen, og har måske allerede planer om snart at stifte famile.
jeg synes at du hellere skulle finde en på din egen alder (+- 2 år), men det er jo op til dig i sidste ende.
Held og lykke :)

367

 jeg synes ikke at jeres alders forskel er for meget! :) alså der er nogle hvor forskellen er helt op til 20 år! så det er bestemt ikke meget. og jeg er enig med ham - kærlighed har ingen alder :)

eftersom det lyder på dig og ham vil i meget gerne møde hinanden - og det synes jeg virkelig også at i skal :) i kan jo bestemme en dag i den nærmeste fremtid, når i begge kan. og jeg håber for dig, alt held og lykke :) 

hilsen Mir

362

Hej Julie
Jeg syntes at det er fedt for dig at være forelsket, og jeg syntes at du skal give det en chance. Det kan være svært at ha et langdistanceforhold ligegyldig om begge parter er 14 eller 20. Så hvis du kan få det til at fungere så syntes jeg at det er fedt. Du skal dog være opmærksom på at du ikke overskrider dine grænser, for du skal ikke lave dig om for at han kan lide dig, så hver dig selv og gør kun ting du kan stå inde for. 

348

Hej Julie

Jeg synes det er fedt at du tør at skrive dit spørsmål herinde. Jeg synes du skal tænke dig engang over hvis du vælger at være sammen med ham fyren. Nu er der jo også 6 år mellem jer, så jeg synes du skal tænke dig godt om. Men det er ikke lovligt at i har sexuælt kontakt før du fylder 15. Jeg synes du skal vente lidt, & se om du virkelig føler noget for ham. Hvis du gør synes jeg du skal fortælle det til dine foældre, hvis i skal mødes er det nok bedst at have en voksen med første gang. Da du ikke kender personen i "virkeligheden".

Håber du kunne bruge svaret knus Ellen :)

335

 

357

Hey Julie. Jeg selv har noget kørende med en der er 19 år ældre end jeg er og han bor ikke engang i Danmark. Jeg er 15 han er 33. Vi skjuler ikke vores følelser for hinanden, men har aftalt at vente med noget til jeg er 18. Indtil da kan vi begge leve som vi vil. Dette er mest pga. den lange distance. Når jeg er 18 kan jeg rejse som jeg vil. 
Så som du nok kan høre er jeg fuldstændig enig i at kærlighed har ingen alder. Men jeg synes du skal overveje nogen ting, før du kaster dig ud i det.

1. Du har ikke mødt ham, så under alle omstændigheder skal du nok ikke beslutte dig før du "kender ham" face to face.
2. Vil det på nogen måde kunne hæmme dig? Vil det tage din ungdom og er du villig til at opgive den.
3. Problem med økonomisk difference? Hvis han har job og tjener penge og du ikke gør det.
4. Han kan meget vel også være et helt andet sted i sit liv. Mental, men også i forhold til måske at skulle træffe nogen vigtige beslutninger om familie og uddannelse i den nærmeste fremtid.

Jeg synes også det ville være vigtigt at i fik snakket om hvor dine grænser går og hvordan i forestiller jer fremtiden. Det er rigtigt rart have de ting på plads, så i ikke går rundt med forskellige og uafklarede forventniner.

371

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program