Hjælp i guess?

forumspørgsmål

Hjælp i guess?

forumspørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 3 år 7 måneder siden

Hejsa!

Jeg er en pige på 15 år, og jeg har i et godt stykke tid haft appen 'Yubo' lidt ligesom tinder bare for folk under 18. I hvert fald har jeg skrevet med nogle fyre, herunder en som ikke bor så langt fra mig. Han bliver ved med at spørger om vi ikke skal kneppe og sådan. Og på en måde så vil jeg gerne og alligevel ikke. Jeg kender ham slet ikke, og ved ikke om jeg bare vil miste min mødom tilen jeg ikke kender, men alligevel vil jeg gerne fordi jeg virkelig gerne vil prøve det og have det overstået.

Så mit dilemma lyder: Skal jeg bare lade ham tage min mødom og få det overstået, eller skal jeg vente til en jeg møder den rigtige?

Vh en meget forvirret pige :) 

Kommentarer

Min erfaring er, at mange fortryder at tabe mødommen til en, som man ikke har følelser for, eller i et ONS (One Night Stand). Jeg mistede selv min mødom i et ONS efter en fest, da jeg var 15. Og når jeg ser tilbage på det, så ville jeg klart have foretrukket at gøre deed en kæreste i stedet.

Men, når det er sagt, så bestemmer man selv hvordan og hvornår man gør det. Man kommer måske til at fortryde det. Men så kan det jo også være at det aldrig sker.

Mit råd er: Tænk over det. Tror du at du kommer til at fortryde det? Har du så meget  lyst til, at have sex, at du vil miste mødommen til en, som du ikke kender?

Håber det kunne hjælpe.

67

Meld ham på 114

63

Hvorfor skulle jeg melde ham? 

57

Fordi man siger ikke sådan noget til piger, især ikke på internettet.

55

Nu jeg selv en dreng, og jeg er sku ikke interesseret i en pige der har haft sex, med en anden især når man selv er jomfru.

52

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program