Handjob

forumspørgsmål

Handjob

forumspørgsmål af
Emil
14 år
Oprettet 2 måneder 1 uge siden

Hvis man nu er så heldig at få et hj af en pige, bliver I så glade hvis man kommer eller synes I mere det er lidt klamt? Altså har ikke prøvet det endnu men håber det snart sker.

Kommentarer

Nej, vi synes ikke det er klamt, tværtimod. Man giver jo hj netop for at gøre drengen glad og man kan jo sige at hj jo kun lykkes hvis han kommer. Så jeg bliver kun glad hvis drengen får afgang. Noget andet er at jeg gerne vil styre hvor han får sin udløsning så jeg holder gerne pikken væk fra mig selv når jeg mærker han skal til at komme så jeg kan lade ham sprøjte ud i værelset. Jeg gider jo fx ikke blive sprøjtet i ansigtet eller noget. Så du skal altså ikke holde igen eller noget hvis du engang får hj.

Jeg kan personligt godt lide det hvis drengen kommer. Kan faktisk godt lide hvis jeg får det på mig

Jeg kan også godt lide når drengen kommer ved hj. Men det er en god ide lige at aftale med pigen hvor du skal komme henne. Som Sofie har jeg ikke noget imod at han kommer på mig, fx ud over brysterne eller balderne. Men jeg gider ikke ha det i hodet så vær sikker på at i er enige før du sprøjter et eller andet sted hen.

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program