Bule ved fissen/skeden

forumspørgsmål

Bule ved fissen/skeden

forumspørgsmål af
Anonym
20 år
Oprettet 1 år 1 måned siden

Jeg har tænkt på følgende spørgsmål længe om der er nogle piger der kan fortælle mig om hvorfor der kan være forskel på
Jeres fisse uden på bukserne om den er glat eller som om der er en bule/klump mellem jeres ben ved jeres fisse?

Kommentarer

Ikke en pige her, men kan sige at det er helt normalt. Alle er unikke. En fisse er næsten lige så unik som et ansigt og det er der jo intet galt i

30

Det kan jeg sagtens følge dig i men tænker om det er fordi deres skamlæber er tørre ind andre at de fylder mere eller om det er fordi de har bind i trussen?

28

Jeg er ikke helt sikker på hvad du mener. Men vi piger har noget der hedder venusbjerget, det er området nede omkring sprækken og derover. Det er meget fremtrædende hos nogle piger og derfor kan det godt ligne en bule hvis man har leggings eller andre helt stramme bukser eller shorts på. Ved ikke om det var en hjælp?

25

Tusind tak for dit svar men venusbjerget hvordan ser det ud og når man har leggings eller andre stramme bukser på er det fordi man så trækker dem helt op at det så ligner en bule ?

28

Jeg mener bare at når man har helt stramme bukser på, tights eller leggings eller noget, så smyger de sig jo helt til kroppen så man tydeligt kan se kroppens former. Og der er der så nogen piger hvor man lissom buler lidt ud nede ved hårtrekanten hvis man altså har hår. Det kaldes venusbjerget. Den bule vil man altid kunne se hvis man har helt stramme bukser på og det er helt normalt.

20

Mange tak for det rigtig fine svar så man forstår det, og det sætter jeg stor pris på nu når man ikke har så meget erfaring indenfor piger. Men vil det så sige lidt at man kan sige hvis de stramme bukser mm sætter helt tæt ved fissen og går lige op ved fissen uden buler så er de glat barberet og med bule så har de hår på fissen kam man sige det ?

24

Nå undskyld, ser først dit spørgsmål nu. Nej, du kan ikke se uden på bukserne om en pige er shaved eller ej. Så meget fylder håret altså ikke. Men nogen piger har bare et mere fremtrædende venusbjerg end andre. Det der nogen gange sker hvis man har meget stramme og tynde bukser på er at de kan kan krybe lidt op så man kan se revnen. Så siger man at piger viser "camel toe."

17

Det er helt i orden men dejlig du to dig tid til at skrive. Ja okay kunne være men rigtig fint det du skriver med stramme og tynde bukser og det er også i de tilfælde jeg ligger mærke til det når de har stramme bukser på at de kryber oppe og ja så kan man se revnen og det synes jeg er virkelig frækt. Er det noget du er opmærksom på hvad du har på af bukser mm og om man kan se revnen, hvis jeg må spørge ?

18

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program