Drillet med lille pik

forumspørgsmål

Drillet med lille pik

forumspørgsmål af
Anders
14 år
Oprettet 3 måneder 2 uger siden

Hejsa

Alle på min årgang specielt mine venner driller mig med at have en lille pik, i omklædningsrummet efter idræt.
Den er ca 4cm slap og 8-9cm stiv.
Jeg ved at alle andre på min årgang har en større pik.
En fra min klasse har en på 21cm og det er bevist.
Jeg var en af de første til at komme i puberteten i min klasse, og min tissemand voksede ret hurtigt, så tror ikke det kommer til at vokse meget mere.

Vil egenlig være glad nok for min pik hvis ikke jeg blev drillet med den.
Problemet er at drengene går og siger det højt i klassen så pigerne også ved det. Selv nogle få drenge fra 7. Klasse driller mig.

Har i andre prøvet noget lignede og har i en ide til hvad jeg skal gøre.

Kommentarer

For det første så er jeg helt sikker på at den vil vokse mere så lad være med at være nervøs for det. For det andet er det slet ikke i orden at du bliver drillet med det. Så jeg synes du skal sige det til en du er tryg ved. Det kan være en lærer eller hvis du har mod på det til dine forældre eller en en helt tredje person. Jeg kan fortælle dig at min er heller ikke særlig stor. Den er cirka 5 cm slap og jeg er også 14 år. Selv min lillebror som er 12 år har en som er cirka 12 cm slap. Venlig hilsen Felix

Hej har også en lille tidsemand jeg er glad for den

Det er nok ikke nogen trøst men piger går altså også og sammenligner fx bryster. Vi driller nok bare ikke så åbenlyst som drenge. Jeg har hørt drenge drille andre drenge med deres lille pik. Vi piger bagtaler nok mere og hvisker om det og disser andre piger med deres små bryster eller noget forneden. Det er i hvert fald ikke pænt og jeg prøver virklige selv og la vær. Du kan så glæde dig over at de fleste piger er ligeglade med pikstørrelse. Jeg har ikke selv prøvet pik endnu men vil da helst ikke have at den er for stor så det gør ondt så mig gør det bestemt ikke noget med en lille pik. Ved ikke om jeg har trøstet lidt?

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program