Forkert at hjælpe sig selv?

forumspørgsmål

Forkert at hjælpe sig selv?

forumspørgsmål af
Mathilde
16 år
Oprettet 5 år 11 måneder siden

Hej!
Jeg er en pige på 16. Når jeg er sammen med en dreng eller en pige hjælper jeg altid helt automatisk mig selv imens - faktisk uanset hvad vi laver. Altså det er nærmest en refleks at jeg altid lige selv har en finger nede og nulre klitten, så jeg er sikker på altid at komme. Jeg har egentlig altid tænkt at den dreng eller pige jeg er sammen da nok er glad for at jeg altid kommer, men nu er jeg begyndt at tænke på om det det kan virke nedvurderende på ens sexpartner. Altså som om de ikke gør det godt nok. Jeg har aldrig turdet spørge hvad de tænker ved det. Jeg har ikke selv noget imod hvis det er en pige jeg er sammen med at hun så også hjælper sig selv, men måske andre tænker anderledes.
Jeg vil rigtig gerne høre andre piger, om I også hjælper jer selv når I er sammen med nogen?
Knus fra Mathilde

Kommentarer

Altså det da fint nok at du selv gør det men jeg synes du skal prøve at have lidt variation i dit sexliv så det ikke altid er det samme, jeg kan MEGET bedre lide at blive stimuleret af en anden person, ligesom at man ikke kan kilde sig selv så kan man bare ikke selv få det til at føles lige så godt.

Der findes flere sexstillinger ved hetroseksuel sex hvor fyren nemt kan nå din klit og stimolere den samtidigt, prøv jer frem!

Når du har homoseksuel sex, bruger i så strap on fordi jeg forstår ikke helt hvorfor du bruger fingrene selv hvis hun er i gang med at slikke dig eller bare give dig finger, det ville jeg nok faktisk blive fornermet over, men folk burgte også sige noget.

Nogle gange behøver man jo heller ikke at nå klimaks under sex og så er der nogle andre ting man kan lægge vægt på :D giver det mening? Det giver også en fyr meget selvtillid hvis han kan få dig til at komme alene med sin penis, men det er super svært! men min kæreste og jeg har øvet os meget og har fundet en god metode der virker godt for os :D

Jeg kan faktisk også rigtig godt lide anal sex, men man skal nok stole på personen men idk

Så mit råd er at sex ikke skal være det samme hver gang og det er sjovt at eksperimentere.

Knus fra Maggie

326

Fedt

333

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program