Jeg har lyst

forumspørgsmål

Jeg har lyst

forumspørgsmål af
Anton
14 år
Oprettet 3 år 5 måneder siden

Hej, jeg er en dreng på 13 år som virkelig bare har lyst til at give en pige finger. Men jeg føler det er en for tidelig alder at gøre sådanne ting med en pige. Jeg vil ikke dyrke sex med hende hvis jeg ikke har beskyttelse på. Men det jeg er mest bange for er at hun synes det er fortideligt. Håber virkelig i kan hjælpe hurtigt!

Kommentarer

Har du allerede en udkårende? jeg tænker desværre at du skal blive kæreste og være kærester med hende i en del tid før hun vil give den del af sin krop til dig.

Jeg synes at når i har været kærester i noget tid så kan du jo fortælle hende hvilke tanker og lyster du har men gøre udtryk for, at hun kun skal gøre det hvis hun også synes det lyder spænende. hvis hun tvinger sig selv til at gøre det bare fordi hun elsker dig, så bliver det ikke sjovt for nogle af jer så det anbefaler jeg ikke!!!

Har en veninde der gjorde det og hun begyndte at græde under den første gang og så begyndte hendes kæreste også at græde fordi han var ked af at hun havde følt sig presset og det er jo noget rod :(

202

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program