At få orgasme under samleje (som pige)

forumspørgsmål

At få orgasme under samleje (som pige)

forumspørgsmål af
Helle
Oprettet 11 år 10 måneder siden

Hej med jer! Jeg har for nylig fået en fantastisk kæreste, og vi er begyndt at have sex, men jeg er stadig rigtig usikker på mig selv og min krop.. Derfor ville jeg egentlig høre, om det er normalt ikke at kunne få orgasme under samleje? Min kæreste er så rar, og han ser jo også at jeg får noget ud af det, men det er som om jeg ikke helt tør at give slip.. Nogle gange er jeg i tvivl om jeg overhovedet nyder sex, eller bare lader som om :( Han spørger mig næsten altid '' er du tæt på at komme?'m og det er jeg bare aldrig:/ Kan heller ikk få mig selv til at røre mig selv når han ser på det? Derudover kan jeg heller ikke få mig selv til at stønne? Og det der med blowjob tænder mig heller ikke helt vild?:o Jeg vil så gerne gøre ham glad, men er så mange for at jeg ikk er god nok?:( Nogle råd?

Kommentarer

Hej med dig! 

Du nævner at du ikke kommer når i har Sex. Afhængi af din alder er det meget normalt for en pige ikke at få orgasme under selve sexagten. Det kræver øvelse og tid. Piger har nemmest ved at få orgasme på Klitoris og faktisk ikke i skede. Det i skal være opmærksomme på er at hvis i ligger mere fokus på orgasmen end at nyde selve det sex i dyrker, så bliver orgasmen kun endnu mere svær at få.

Prøv i stedet at nyde det i foretager jer i stedet for kun at tænke på orgasmen! Den skal nok komme med tiden!  

845

Tak for dit svar!
Har efterfølgende læst en masse på nettet om piger og orgasme osv. og det har beroliget mig lidt ..
Jeg er 16 år - På min kæreste lyder det bare som om at hans ex-kærester havde rigtig nemt ved det, og det gør mig ret utilpas.

Jeg ved godt at piger har nemmere ved klitorisorgasmer end skedeorgasmer, men når han rør mig på klitoris, skubber jeg ham væk, fordi jeg bare er så bange for at jeg får for voldsomme orgasmer, eller alligevel ikke er "normal"^^

Det samme med støneriet - Jeg holder kun igen fordi jeg er så bange for at jeg ikke gør det ordentligt..

791

Hej !

 

Enig med Danni.

Derudover tænder de fleste fyre på du stønner. Jeg kan godt selv føle jeg lyder dum nogle gange, men min kæreste synes det er fantastisk, og jeg er sikker på din kæreste har det på samme måde. bare lad vær at overdrive/fake stønnen. bare slå dig løs og slap af, så er det som det skal være.

 

Og igen - det med orgasmer er normalt. jeg havde et forhold med en i næsten 2 år, og fik kun 3 orgasmer ved selve sex - og det var da jeg red ham, for der får man stimuleret klitoris.

ellers har det kun været når han har givet mig finger du ved (:

Det er helt normalt!! Sådan er det for næsten alle de tøser jeg kender.

Og det med at hans ekskærester virkede som om de havde let ved at komme - det er forskelligt fra pige til pige. Og det kan også være de har løjet om at de er kommet, for at gøre ham glad - det er der mange der har gjort. Men lad vær med selv at gøre det, for så får du aldrig den orgasme, for så tror han jo at han har fået dig til at komme, hver gang, før du er kommet. (;

Hvis han vil give dig en orgasme mens i har sex, skal du enten ride ham og "gnubbe" klitoris mod ham imens, det kan man lettere komme af. Eller han skal stimulere dig med hænderne, samtidig med at I har sex.

Og skub ham ikke væk - vær ikke nervøs, de fleste fyre synes det er frækt når man får orgasme, uanset om det er lidt vildt eller meget vildt. men en ting er sikker - hellere vildt end ingen reaktion! De fleste fyre tænder bare på at vide de kan tilfredsstille deres dame, så igen - slå dig løs og lad ham gøre det. Det kunne jo være det var godt (;

Og det er også normalt at ikke alle piger nyder at give et blowjob. Hvis du slet ikke har lyst, skal du bare lade vær. Så giv ham et handjob i stedet. Hvis du er lidt frisk, kan du evt gøre det, mens han har kondom på. så smager det ikke af diller, og han kommer ikke ind i din mund. Hvis det er pga sæden, kan du også bare skifte mellem handjob og blowjob, og så slutte af med at give ham handjob til han kommer, så ikke du får sæd i munden.

Hvis du godt kan, men bare ikke er begejstret for det, kan du jo bare gøre det en gang imellem, det behøver ikke være ofte. så har han også noget at glæde sig til!

Håber du kan bruge svaret.

D.<3 (;

 

885

 med hensyn til stønnende er det på ingen måde et krav at stønne under sex. jo det gør din partner mere liderlig men, du skal ikke stønne hvis du ikke har lyst.

desuden findes der ikke en forkert måde at stønne på :)

det lyder som om du elsker ham og hvis han ogsåå elsker dig er han helt sikkert helt ligeglad med hvordan du reagerer under en orgasme så længe du nyder det.

måske du bedre kan slappe af hvis der er slukket lys og du har lukkede øjne...

et rigtig godt trick er bind for øjnene man mærker meget bedre sin egen krop når man ikke kan se noget og måske det kan hjælpe med at få en orgasme:)

770

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program