Jeg er heldig (Min penis er klog, er det normalt????)

forumspørgsmål

Jeg er heldig (Min penis er klog, er det normalt????)

forumspørgsmål af
Mathias
Oprettet 11 år 10 måneder siden

 Vores sex lærer har sagt man skal bruge kondomer. Men hun sagde at der er nogen mænd der kan mærke når spærmen er ved at komme ud. Det kan jeg! For hvergang jeg onanerer kilder det i starten. Så når det stopper med at kilde, så kan jeg mærke sådan at det sviger og så kan jeg mærke at spærmen er ved at komme ud. Og så stopper jeg. For at ikke gøre noget beskidt. Og så kikker jeg i den og der er spærm. Men det er ikke kommet ud. Behøver jeg kondommer. Når jeg kan sådan noget.? Ps er det normalt?

Kommentarer

Hej (:

Tror det er rimelig normalt, for inden man sådan rigtigt "kommer", kommer der sådan noget andet sperm. Så ikke noget du skal være bekymret for. Og ja, man skal ALTID have kondommer når man har samleje, hvis ikke man er bange for at det kan føre til et barn.

Håber det var svar nok, ha' det godt.

 

517

 Hej

Selvom du er i stand til at mærke når du kommer og muligvis kan nå at trække ud inden du kommer, så skal du stadig huske at bruge kondom. Der er nemlig stadig en stor sandsynlighed for, at sædcellerne kan komme op i skeden, da der sidder sædceller i dit præsperm, som er en klar væske som kommer ud af mandens penis når den er stiv. Derfor er der altid en sandsynlighed. 

Så husk kondomet ;)

543

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program