enormt lyst til sex.

forumspørgsmål

enormt lyst til sex.

forumspørgsmål af
Nicolai, 13
Oprettet 8 år 10 måneder siden

Hej. Jeg hedder Nicolai og jeg er 13 år. Jeg ved ikke rigtigt hvordan jeg skal forklare det, men jeg har enormt meget lyst til sex. Men på den anden side tror jeg også at det bliver lidt svært at finde en pige som har lyst, da jeg også er rimeligt meget genert over for piger :c .. Jeg håber at der er nogen der kan give et par tips til hvordan jeg skal komme igang med at finde en :) Jeg vil også meget gerne have din mening om dette. :) På forhånd, tusind tak.

Kommentarer

Tag en spiller. Det hjælper :-)

349

Nej tak... D:

304

Hej Nicolai,

Altså ikke for at ødelægge dit gode humør, for det syntes jeg virkelig du har ;)

Men jeg syntes at du burde vente til du finder en kæreste, for det er første gang vil du højestsandsynligt fortryde det hvis hun ikke er specielt sød, du vil sikkert huske den første gang rimelig godt.
Hvis ikke du husker den første gang så har du drukket eller andre årsager haft et blackout, om dette så har en påvirkning på om du vil huske din "Næste gang" ved jeg så ikke.

Men kan stærkt anbefale at vente til at du finder en kæreste, og de kommer ikke bare fordi du leder - Leder du finder du intet, du finder mest ved at lade det komme til dig.

For jeg var ligesom du da jeg var 13, så jeg ved præcis hvordan du har det, jeg fik først taget min mødom i en alder af 15, og det var ikke pga. Jeg ikke var klar, men at det var der at det bare skete.

MvH
PKA
Fyr på 18

366

hej nicolaj.....

jeg er en pige 13 og sådan har jeg det også.... der er ikke mange piger der har det sådan men det har jeg altså men tror at du/ vi skal vente til du er klar..... ik fordi jeg ik er klar for det er jeg mangler kun en virkelig sød og sjov kæreste der holder af mig

 

knuzzzz michala

405

Hej jeg er 19år Jeg har også enormt lyst til sex men er stadig jomfru. Har det lidt lige som dig med pigerne.

Hilsen jomfru på 19år

377

Hej at få en kærste er ikke så sværet (syndes jeg) gemmen hele min skole gang har jeg ikke gjort andet end at snakke og hjælpe og det har på en eller anden måde hjulpet for da da vi havde klasse feste spillet vi et spil vi selv har fundt på men stiller spørges køn mod køn pigerne blev så spurgt "hvem af drengen vil i helst være kæstere mod " 7 und af 9 sage mig og det kan ikke være på grund af udsende for jeg har bumser i hele ansigtet er kun et par kilo fra overvægtig og er ordblind

Så mit råd er snak med piger i din klasse noget mere ikke for at finde en kærste i blandt dem men for at kunne føle sig tryg ved pige held og Løkke hilsen dreng på 14

309

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program