Blowjob

forumspørgsmål

Blowjob

forumspørgsmål af
Ida
17 år
Oprettet 4 år 7 måneder siden

Hejjj, det her spørgsmål er nok mest til drenge...Jeg har før suttet pik, men kom til et tænke på hvordan det egentlig føles for drengen? Og har I nogle tips til hvad en pige kunne gøre for at give et rigtig godt blowjob? 

Kommentarer

Ved godt ikke alle piger bryder sig om det og det er også helt okay, men for mig er det allerbedste hvis pigen gør helt færdig i munden. Altså tager sprøjtet i munden og gør færdig. For mig er det virkelig en kærlighedserklæring. Men som sagt er det jo helt op til pigen.

200

Det bedste er når der selvfølgelig ikke bliver brugt tænder. Ellers er det bare at tage så meget du kan af pikken, og hvis man ikke kan det, så hold den i hånden imens du bruger munden på toppen. Pikhovedet er mest følsomt, så det er bedst hvis det får mest kærlighed. 

182

Alle de blowjobs jeg har fået, har været bedre end sex. Kan ikke komme i tanke om noget der er mere frækt og behageligt. For mig må det gerne være blidt og gå lidt langsomt, og så vil jeg gerne kunne se pigen samtidig. Ikke noget med at gemme sig under dynen ;)

Det er dog vigtigt at du også selv er tilpas med det du gør. Er desuden helt enig med Jonas. 

209

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program