batter

forumspørgsmål

batter

forumspørgsmål af
batmand
Oprettet 9 år 7 måneder siden

hej drenge

hvad kan i bedst lide store eller små bryster

ps må man droppe en pige hvis hun har forkerte bryster

Kommentarer

hej 

jeg er en dreng på 14 og har en virklig sød kæreste og jeg synes ik at det okay at droppe hende bare fordi at hendes bryster ikke lige passer en.

 

jeg synnes heller ik at store bryster tænder mig så jeg fortrækker ikk for store

226

 Hej, jeg er selv en 14 årig pige med ''normal'' størrelse bryster men hvis jeg bare ser tilbage for et halvt år siden havde jeg små bryster, men der var stadig en masse drenge der kunne lide mig så brysternes størrelse betyder ikke alting. Man skal forresten være en pænt klam dreng hvis man ville droppe en pige pågrund af bryststørrelse! En normal pige ville jo heller ikke droppe en fyr hvis han havde en lille pik vel? 

215

Hej jeg er en dreng på femten og jeg kan bedst lide store bryster. Alle mine venner undtagen en kan lide store bryster (ikke falske) Min sidste ven derimod kan bedst lide "nyudklækkede" som han selv siger, dem som er begyndt at vokse men ikker er nået at blive rigtigt store. Og det at droppe en pige på grund af brysterne... hvis man bliver kærester pga. brysterne er det nok ikke heller grunden til at man slår op. hvis man sagde det ville det nok bare være for at skade den anden fordi man føler sig ramt eller sur (slået op??)

193

Har selv en Kæreste på 12, der har rimelig store patter,
Og det bliver det jo ikk dårligere af ;-P
Og det ville også være dumt at droppe en pige pga hendes patter.
Så er man bare virkelig overfladisk..,

277

Jeg syntes det er frækt hvis i piger giver et blowjob :-) //Badeanden

228

Der er vel ikke nogle bryster, der er forkerte? Bare fordi du kun kan lide en bestemt størrelse/form, betyder det jo ikke, at alle dem, du ikke kan lide, er forkerte.

 

Lige så forskellige som bryster og pikkemænd kan være, lige så forskellige er mennesker. Derfor vil der altid være nogle fyre der kan lide store bryster, nogle der kan lide små...og piger der kan lide stor pik og nogle der kan lide lille. Heldigvis! Det er smukt at vi alle er forskellige.

Det er klart, at hvis man bare er en pervers stodder, der bliver kærester med pigens bryster og faktisk ikke med hende, så dropper man hende nok, når brysterne ikke lever op til forventningerne. Men forhåbentlig har du hjerte nok til at se mennesket bag patterne.

243

Dem med små bryster har tit en fræk og veltrænet bagdel ;) :P

254

Hej Yvonne.

Det var en af de bedere.....Den sad, men jeg er helt enig.

Knuzz Gitze

217

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program