Øhm det der med at få finger

forumspørgsmål

Øhm det der med at få finger

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 12 år 10 måneder siden

Hey jer derude.. ;)

Der er den her dreng jeg har været sammen med et par gange nu. Vi har kysset/snavet og sådan er jeg nok blevet lidt meget glad for ham. Når men skal snart være sammen med ham igen og jeg tænker lidt hvis han vil give mig finger er det i orden med mig men men men... Problemet er bare at jeg ikke har prøvet før at få finger af andre så spørgsmålet er bare lige hvordan får han sin finger ''op i mig''? Tager han bare det af jeg på, på underdelen eller gør han det nede i bukser eller hvordan foregår det lige?

Håber virkelig i kan hjælpe mig og komme med svar!

Kommentarer

 det er svært første gang. 

du kan jo se hvad han gør også stoppe ham og sige du helst vil have det på en anden måde for han gør det højst sandsynligt for din skyld.

man kan gøre det på begge måder

 

held og lykke og vær aldtid ærlig over for ham

706

Hej anonyme!

Jeg forstår godt du er usikker. Det var jeg godt nok også da skulle have finger første gang. Jeg er også pige og 14 år. De første gange knappede drengen bare mine bukser op og stak hånden ned i mine underbukser og en finger op i revnen. Det var fint nok, og så behøvede man heller ikke vise sig uden bukser de første gange.

Men nu efter nogle gange er vi blevet mere trygge ved hinanden. Nu tager jeg mine bukser og underbukser helt af, når jeg skal have finger. Dels kan han så få lov at se mig forneden, og det vil han gerne, og det er også mere frit for mig, for nu kan jeg sprede benene.

Det var bare mine erfaringer. Håber du kan bruge dem til noget.

Kærligst

Mir

654

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program