piger ?

forumspørgsmål

piger ?

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 12 år 8 måneder siden

 hej

jeg er en derng på 14 år jeg har aldig haft en kærste eller kysset en pige før men nu er jeg blevet mega forelsket i en virklige sød pige men som sagt har jeg aldig harft kærste så jeg har ingen ide om hvordan jeg scoer hende vær sød at hjælpe 

Kommentarer

du springer ud i det.

- du skal sige hvordan du har det med hende, og at du ser hende som en rigtig sød pige, du godt kunne tænke dig at lære lidt bedre og kende, også se hvad fremtiden bringer.

jeg er sikker på det nok skal lykkes dig. Alle kommer ud for sin første kæreste, og en af jer skal tage springet :)

 

- held og lykke!

377

Prøv at få øjenkontakt med hende, snak med hende og vis du er intresseret i hende.

Ellers så bare prøv at springe ud i det :)

440

Jeg falder let for drenge, der spiller et instrument. og gerne synge også ;) så der har du måske en chance?

Jeg er faldet for en fyr, som jeg aldrig rigtig har snakket med. Vi har (næsten) kun skrevet sammen på facebook. vi inviterer hinanden til at lytte, mens den anden spiller, men vi snakker ikke. Jeg faldt først og fremmest for hans deeeejlige klaverspil. Jeg spiller selv klaver. Men så begyndte vi at få øjenkontakt. Så kiggede vi bare på hinanden i vildt langt tid. Uden at gøre nogle ansigtstræk. Bare sidde og kigge efter hinanden. I øjnene........ gerne 5 minutter af gangen.. akavet? ja, tak!
MEN!! Jeg faldt for det <3

383

 

Har i snakket sammen før? Hvis ikke, skal du nok starte ud lidt forsigtigt, for hvis hun virkelig ikke kan lide dig, vil du fremstå som en idiot for alle jeres fælles venner.. Så start forsigtigt ud. 

Hvis I er venner, så sig til hende hvordan du føler, vær' ærlig. Det elsker næsten alle piger. *;

 

KH. S.

396

Hej Anonym mig og min bror vil rigtig gærne give dig nonge gode tips til hvordan du skore hinde

pige 14 år mine tips:

hvis jeg var den pige du prøvede at skore så ville jeg blive glad hvis du i et af frikvaterend tog min hond og sade at du gærne ville tale med mig privat og trak mig hen et sted hvor der ikke var nonge andre og du så sagde at du var vil med mig og kysede mig så ville jeg falde for dig og det ville de fleste andre piger også det er mit gode tip hoper at det kan bruges ;) og hoper at i bliver kerster det ville være fet hvis du svarede

 

dreng 14 år mine ider:

hey, jeg syntes at får en af dine venner til at spøve sin kæste om hun kan spøve hinde pigen du godt kan lide om hun har et crus på en og hvis ja på hvem hvis det er på dig så sig til hinde at du godt kan lide hinde og hvis hun har et crus på en anden så glem hinde og hvis hun ikke har et crus på nonge så begyn at være mere sammen med hinde og prøv at indponere hinde. held og lykke :)

403

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program