Været et offer hele livet, afvist hele livet

forumspørgsmål

Været et offer hele livet, afvist hele livet

forumspørgsmål af
gf
20 år
Oprettet 9 år 2 måneder siden

"Du er dum, vi gider dig ikke" dette var ordene siden jeg var lille. hele livet har jeg hørt det og stadig høre det min familie, skole arbejde, fik jeg altid af vide jeg var dårlig at jeg var et problembarn at jeg opsøgte konflikter og mobning. selvom jeg aldrig gjordee nogen noget.. jeg blev kaldt øgenavne, alle kommenterede, kritiserede, og talte grimt bag min ryg, så snart læreren eller chefen kom, legede de uskyldige og jeg fik altid skylden, fordi jeg skældte dem ud og i det øjeblik kom læren og vidste intet om hvad de foretog sig imod mig. jeg kunne aldrig bevise noget fordi de var ale rigtig gode til at skjule hvad de gjorde ved mig. jeg fik ofte af vide at jeg var langsom og gjoirde tingene forkert, både på arbejde, hele skolelivet inklusiv derhjemme. jeg er så ked af det hele tiden, jeg føler mig hele tiden uretfærdigbehandlet. når jeg ser hvor meget alle disse mennesker har styret og påvirker mit liv. selv frem til i dag kan jeg aldrig gå til ledelse eller ansvarlige og sige hvordan de andre behandler mig. de vil jo aldrig tro mig alligevel lige nu bliver for jeg svinske beskeder på min mail fra folk der har set mig som et syndebuk. og je gkan ikke overbevise nogen om at de er gal på den, for de har allerede overbevist alle om at det mig som er syg. jeg ved ikke hvordan jeg skal bevise min uskyld og få dem anmeldt til nogen jeg kan huske mine kollegaer og klassekammerater, og søskende kiggede ondt på mig uden at sige noget imens læreren eller min mor havde vendt ryggen til. den brugte de hver gang. når jeg blev sur på dem, hørte de kun min stemme og sagde" Skal du nu abselut skabe problemer igen? er der andre som har været ofre hele livet og prøvet det samme?

Kommentarer

Kære dig
Det lyder dog komplet forfærdeligt og personlighedskrænkende!

Jeg har aldrig selv været udsat for noget lignende dig, men hvor føler jeg dog med dig.
Du skriver, at du altid er blevet set som 'dårlig og dum', og hvis det er sådan, man er blevet udstillet hele livet, forstår jeg forfærdeligt godt hvordan du må have det. Det må være utroligt svært, at finde livsglæde og tillid til sig selv og andre.

Jeg har svært ved, at komme med komplette råd, da jeg ikke selv har stået i lignende situation.
Men, jeg har nogle råd, som jeg inderligt håber, at du vil følge!!!

1) Du bliver nødt til, at snakke med nogen om alt det her! Jeg ved det kan være forfærdeligt svært, at skulle opsøge hjælp og snakke om personlige og dybe følelser - men, det virker! Du bliver nødt til, at opsøge din læge eller en sundhedsplejerske. De vil begge to kunne hjælpe dig videre og forstå dine tanker og følelser i livet. Det burde de ihvertfald kunne!

2) Måske skulle du en dag, finde et stykke papir og en blyant frem, og skriv alle de dumme tanker ned, for at få styr og kontrol over dem!

Herefter kunne du på et andet papir, skrive gode ting ned. Det kan være ting, som du godt kan lide at gøre, ting ved dig selv du er glad for - eller et sødt menneske der smilte til dig på vejen i morges. Simpelthen bare skrive alt godt i dit liv ned. Det er ligemeget, om der står meget eller lidt på papiret, det er bare alt det gode, du skal fokusere på og leve ud fra!!!

Det kan også være noget musik du elsker, naturen, dyr, at hjælpe, lave mad eller tegne osv. Alt hvad du har det rart med at gøre og tænke på.
Jeg ved bedre end nogen anden, at det er lettere sagt end gjort - men hvis du lære, at tænke positivt, vil du også blive mere positiv omkring dig selv, det er nemlig meget vigtigt for dig!

Du SKAL tro på, at ligepræcis DU er PERFEKT som du er! Vi er ikke født for, at skulle ændre på os selv. Vi skal lære og udvikle os, men ikke ændre. Du er god, smuk og sej som den du er!

Jeg håber, det bedste for dig, og ønsker dig alt held og lykke femover!
Kh fra mig

914

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program