Jeg er ualmindelig grim..):

forumspørgsmål

Jeg er ualmindelig grim..):

forumspørgsmål af
Ida
13 år
Oprettet 3 år 3 måneder siden

Jeg er virkelig grim af en pige at være og jeg hader det virkelig. Jeg er ikke blevet mobbet men folk kommentere tit på det og det gør mig rigtig ked af det. Jeg ved jo godt selv jeg er grim men jeg kan ikke rigtig gøre noget ved det. Har i nogle ideer til hvad jeg kan gøre for jeg kan ikke holde det ud? Jeg kan bare Ligepludselig begynde at græde eller sådan noget og tør ikke længere at fremlægge osv. Kan man få angst af at være grim?

-Ida

Kommentarer

Hej Ida.

Til at starte med vil jeg sige, lær at elsk dig selv.

Alle er skønne på hver sin måde. Skide vær med hvad andre synes! Selvom det er svært.

Der burde være et eller andet du kan lide ved dig selv, også selvom det måske bare er dine fødder eller dine hænder. Jeg har også selv svært ved at elske mig selv. Nogle dage synes jeg at jeg er pisse grim og jeg ikke lever op til de "beauty standarter" i nutidens Danmark. Andre dage synes jeg at jeg er skide skøn og at ingen kan leve op til MIN skønhed, min helt EGEN.

Angst for at være grim? Har jeg aldrig hørt om. Måske? Man kan jo få angst af alverdens ting, men det virker urealistisk at have angst for at være grim. Mange unge i dag har lav selvtillid, og du er en af dem. HUSK! Det er ikke et tabu!

Selvom du siger du ikke bliver mobbet, så er det en slags form for "mobning" altså, en diskriminerende kommentar. Har du sagt det til nogen, at folk kommenterer på dit udseende? En ven? En lærer? Dine forældre? Det er ikke godt at gå rundt med sådan en følelse for sig selv. Prøv at få det stoppet ved at sige det til en lære, selvom det kan være lidt pinligt at sige eller du føler du viser svaghed, hvis du siger det.

For at få din selvtillid lidt op, prøv noget nyt! Ny tøjstil? Ny frisure? Kig dig selv i spejlet og udpeg dele af dit ansigt og din krop som du godt kan lide. DU. ER. UNIK! Alle er unikke!

Det vigtigste af det hele er, at du ikke må ændre dig selv, du må ikke ændre din personlighed.

Håber det bedste af det bedste at du finder en løsning.

Mvh. Mayh

367

Du skal bare tage noget makeup eller noget fedt tøj og så er du good to go!!

Aha!XD

325

Det passer ikke. Du er ikke grim. Det er bare noget vi fortæller os selv, fordi vi vokser op med en ide om at man skal se ud på en bestemt måde. Du er ikke grim, men dejlig som du er.

305

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program